עבור לתוכן

יש לי dvd hyundai dvrw-407 מקליט ואני לא מצליח להעביר את ההקלטה למחשב.

Featured Replies

פורסם

יש לי מקליט dvd hyundai dvrw-407 ואני לא מצליח להעביר את ההקלטה מהדיסק למחשב ,החברה הגנה על זה מפני זכויות יוצרים,

איך אני עוקף את זה ?

פורסם

תן יותר פירוט על מה שעשית, "החברה" הכוונה ליונדאי או לחברה שאיתה ניסית כניראה להמיר את הדיסק למחשב בכדי שיתפוס פחות מקום ויהיה ניתן לצפות בו בצורה נורמלית? איזו הודעת שגיאה אתה מקבל? זאת פעם ראשונה שהתופעה הזאת מתרחשת? מאיזה התקן ניסית להקליט על DVD?

ובלי שום קשר לפירוט, אם זה השימוש הראשון שלך במקלט הזה סגרת את הדיסק (Finalize) לפני שהכנסת אותו למחשב? בדקת שאתה יכול לצפות בדיק דרך המקלט עצמו בכדי לבדוק שהוא באמת תקין?

פורסם
  • מחבר

אני מדבר כמובן על מקליט dvd ולא על תוכנה במחשב ,

החברה עשתה חסימה ,אפשר לצפות בהקלטות שנעשו ב-dvd רק ב-dvd כדי לשמור על זכויות יוצרים

אני מחפש דרך לעקוף את זה , איך אני עושה את זה ?

פורסם

אני ישאל שוב, צריך יותר פרטים בכדי לדעת מה לעשות, אני בכלל לא חושב שזה "זכויות יוצרים" כי אם הקלטת בDVD אתה אמור לצפות בו במחשב או בכל מקום שיש בו נגן DVD

איזו הודעת שגיאה אתה מקבל? זאת פעם ראשונה שהתופעה הזאת מתרחשת? מאיזה התקן ניסית להקליט על DVD?

ובלי שום קשר לפירוט, אם זה השימוש הראשון שלך במקלט הזה סגרת את הדיסק (Finalize) לפני שהכנסת אותו למחשב? בדקת שאתה יכול לצפות בדיק דרך המקלט עצמו בכדי לבדוק שהוא באמת תקין?

תענה על זה אלה שאלות חשובות.

פורסם
  • מחבר

אין הודעות שגיאה , אני הקלטתי במקליט די וי די ,הכנסתי את הדיסק והוא לא זיהה את תוכן ההקלטות ,הוא לא הציג בכלל קבצים בדיסק

הורדתי מלא תוכנות שפורצות הגנה של dvd אך לשווא .

תוכנה אחת אכן הצליחה להמיר את התוכן אבל לא היה ניתן לצפות בתוכן , אני חושב שהחברה הצפינה את ההקלטות אבל עדיין חייב ליהיות

דרך לפרוץ את זה .

בחוברת של הדי וי די רשום שהם עשו הגנה וניתן לצפות בתוכן ההקלטות אך ורק בדי וי די המקליט הספציפי הזה ,

גם אני חשבתי עד כמה הדבר מטופש ,אם לא רצו לפגוע בזכויות יוצרים אז שלא היו מוכרים די וי די מקליט וזהו ,

ולמה יש כרטיסי טלויזיה למינהם ...ו

פורסם

אז תן לי להבין, הקלטת על דיסק DVD-R דרך מקלט DVD, סגרת את הדיסק (Finalize) דרך המקלט DVD, הכנסת את הדיסק למחשב והכונן לא מעלה את הדיסק שצרבת?

אני חושב שפשוט לא עשית Finalize לדיסק כי לא שמעתי על הגנה מסוימת של מקלט DVD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים