עבור לתוכן

הזמנתי כרטיס מסך מחברת HIS עם DUAL DVI.שאלה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם הזמנתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT256DD-R&cart=1171334873495634〈=heb

ואין לי במסך יציאת DVI משום שזהו מסך MAG 17' FLATRON AH778 שנקנה לפני שנה..עוד שמחירי הLCD היו בשמיים..

האם אפשרי לחבר את המסך לכרטיס מסך..???אם לא אני יבטל את ההזמנה..ולפי מה שהבנתי יש את הכרטיסים האלו רק עם יציאות DVI

פורסם

יש מתאם למיטב ידיעתע מ DVI ל VGA

פורסם
  • מחבר

ועדיין בשביל להיות יותר מדוייקים איפה אני יכול לקנות את המתאם הנ"לץ...ואני לא מבין למה לשים שתי יציאות DVI (בשביל ריבוי מסכים?)

האם אפשרי לבדוק היכן ניתן אכן לרכוש את המתאם ואם הוא מוריד באיכות הצגת התמונה/משחקים??

כיוון שמתאמים יודעים לעשות זאת לפעמים בכל מיני מערכות.

פורסם

הוא מגיע עם הכרטיס, לפחות אחד

זה עולה גרושים גם ככה

פורסם

אתה תקבל איתו מתאם... אל דאגה, כניסת DVI היא יותר איכותית וכבר נמצת זמן מה לכן העדיפו לתת שתי יציאות איכותיות ביליט אין

מה שאתה צריך לדאוג לו לפני דעתי זה כניסת החשמל של הכרטיס כי מניסיון עם גרסת ה 512MB אין לה מתאם ל6 פין כך שאם אין לך את זה בספק

אתה בבעיה לא קטנה כי דיי קשה להשיג את זה

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן רכישה של הליברטי 400 (אין לו את היציאה הזו??

ולמה צריך את היציאת חשמל הזו?אני הזמנתי את כרסאת ה256/256 כיוון שייעצתם לי כאן ובצדק שהבנצים בינהם ממש אבל ממש שוליים..

ואפילו המחשב לא צריך 512 מגה זכרון לכרטיס מסך.אני צודק?

ודבר שני כאשר יתקשרו אליי בנוגע לאימות רכישת הכרטיס אני יכול להיות שישדרג לגרסאת ה512..מה אתם ממליצים לי פה עדיין לא לעשות זאת?

ובכמה שונה ה256 מה512 מבחינת המחשב איך הוא מתייחס לעוד תוספת הזכרון הזו?

זה הכרטיסhttp://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=263

פורסם

זה יהיה שיפור השאלה היא כמה וזה תלוי כבר במשחק, אם התוספת של המחיר לא גבוהה מידי אז זה כדאי

פורסם

ההבדלים ברזולוציות נמוכות מ - 1200X1600 פשוט לא קיימים.

גרסת ה - 512MB מאד לא משתלמת.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אז קודם כל תודה רבה על התגובות ועל העזרה הרבה..(למדתי די הרבה דברים מHWZONE).. :yelclap: :yelclap:

מישהו יכול לשים קישור על בנצ'ים/מבחני אמינות/אוברקלוק על הכרטיס הנ"ל כי אני רוצה לקרוא עליו ולראות מה אומרים עליו..

ואם מישהו יכול להגיב על הכרטיס בכלליות אני ישמח..

ועוד שאלה קטנה..האם הוא יכנס לי בלי בעיה במארז TT VIKING??

פורסם

אצלי במארז של TT שגדול מהסטאנדארט הוא בקושי נכנס והיתי צריך לפנות לו מקום על חשבון מקום לארד-דיסקים

עדיך שתבדוק מה האורך שלו לפני

פורסם
  • מחבר

וואלה ואיפה אני בודק לו אורך בדיוק כי באתר הבית לא ראיתי שכתוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים