פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים שלום לכם כפי שציינתי מערכת קולנוע ביתי שמיועדת לטלויזיה ללא קשר למחשב. רשמתי 5.1 למרות שאם יש מערכת 7.1 מומלצת אני מוכן לשמוע. אני מעוניין שזה יהיה כולל מגבר ואין צורך ב-DVD שכן ברשותי Apex 811. התקציב הוא עד 1,000 שקלים (אם למישהו יש מערכת שהוא מרוצה ממנה בפחות מהסכום אני אשמח לחסוך כמה ג'ובות ;D)
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים שלום לך,אני חושב שהדרישה שלך קצת בעייתיתמפני שבסכום הזה לא ניתן להמליץ על רסיבר+רמקולים אפילו לא כאלה שהם בגדר entry level של החברות הרציניות.מה שמשאיר אותנו או עם מערכת מיני?או סט מוצרי מדבקה בסגנון "עדות המכרזים".במידה וזה מתאים לך אז סבבה לך על זה,במידה ולא אז אולי תפצל את הקניה?הקיצר תחווה דעה וננסה לעזור לך.The Z-Guy
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר אני מניח שאני אתפשר פה על מוצר של חברה לא מוכרת. בסה"כ אני מעוניין בכל החבילה שציינתי ולא מעוניין לעבור את ה-1,000 שקל. אז יש המלצות בנושא? :
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אין ממש המלצותפשוט כנס לזאפ תעשה חיפוש תראה מה נראה לך בעין הכי יפהכי מבחינת איכות הכל אותו חרא
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים הי ,כמו שנסחו זאת לפני,אין טעם להכביר מילים כי כל יום יוצאות מדבקות חדשות,וממילא אין אבא ואין אמא פרט ליבואן,אז מה שיכנס לך בתקציב ויראה טוב על המדף שלך תקנה.בסכומים האלא לא ניתן לייעץ ברצינות פשוט בגלל העובדה שרוב המוצריםלא מוכרים בכלל...אז בהצלחה ותהנה מהרכישה...The Z-Guy
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר הבנתי אתכם.ובגדול יש לכם איזה טיפ או שניים? דברים חשובים שכדאי לבדוק? אופציות מסוימות שחשוב שיהיו למגבר?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים בתקציב שלךבכל המגברים יש את אותו הדברכנס בוואלה תחפש עם דיוידי ודיוקסתוציא כמה שיותר מה-1000 האלהואל תקנה לווייניים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.