פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אני מחפש שירים שהם רק אם פסנתר אבל שמנוגנים ע"י להקות מטאל משהו בסיגנון של dream theater Evenescence - Lithium (3:44) Dream Theater - The Answer Lies Within (5:19) Evergrey - State of Paralysis (2:13) Dream Theater - Solitary Shell (5:47) Dream Theater - Speak To Me (6:10)זה מה שיש לי כרגע אשמח לקבל עוד תודה=]
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר S&M זה אלבום לא?עריכה:אוקיי אחרי שהורדתי את כל האלבום רק שיר אחד נישמע לי טוב "Nothing Else Matters"
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים איך הספקת להוריד את כל האלבום? זה אלבום ענקNothing Else Matters זה אחד השירים המוכרים והאהובים של מטאליקה...הוא שקט גם במקור,שזה באלבום BLACK
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אני מבקש לא לדון על הורדות - לא חוקי.בנוגע ל-S&M, זה סה"כ אלבום של כל השירים של מטאליקה (+2 חדשים) בביצוע עם תזמורת, אם אתה לא אוהב את הסגנון זה לא מה שאתה מחפש.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר אני מדבר על מטאל סיגנון evensence , dream theater , evergrey אבל אני מחפש את השירים השקטים "גירסאות הפסנתר " והסיגנון הזה..MUSE טובים מאוד=] מומלץ לכולם
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים my dying bride- the cry of mankindקצת איטי ודכאוני אבל עדיין מופלאthe cure -trustthe gathering - the mirror watersthe gathering - rescue meparadise lost - one second
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים דבר ראשון שעולה לי כרגע לראש...avenged sevenfold - warmness on the soulואם כבר דיברת על דרים ת'יאטר אז באמת תוריד הכל, פשוט אחת הלהקות הכי טובות שיש כיום אם לא הטובה ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.