עבור לתוכן

נגנים עם אחריות בינ"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם רציתי לדעת לאיזה נ גני אמ פי 3 חוץ מאייפוד יש אחריות בינ"ל...

תודה עמית

פורסם

לא נראה לי שיש אחד, לפחות לא אחד שבתפוצה נרחבת? (גם באיפוד, ראינו מה זה, ידע רוצים כסף על תמיכה בעברית... חוצפה..).

פורסם

יש נגנים עם תמיכה בינלאומית

לא בארץ.. :-\

בארץ אלו לא החברות שמוכרות אלא יבואנים

ולכן האחריות היא אצל היבואן ככה שאם תקנה מחו"ל אין לך אחריות.

פורסם

נו, בסדר, בשביל זה הוא שאל אם יש עוד כאלו כמו ידע שדווקא כן מתיימרים לספק אחריות שכזו... המצב ברור לכולם, השאלה אבל מי מתנהג אחרת...

פורסם

בארץ אף יבואן לא נותן אחריות על המוצר שלו כל עוד הוא לא נקנה ישירות ממנו.

פורסם

הרבה אנשים עשו בירורים מול ידע והם אמרו שהם מספקים אחריות תיקונים גם על נגנים שנקנו בארה"ב, אבל לך תדע, יכול להיות שהם כולם משקרים..

פורסם
  • מחבר

מנסיון ידע מספקים יופי של אחריות... אמנם לוקח קצת זמן אבל זה עדיף מניסיון רע שהיה לי עם באג

היה לי בעיה בדיסק קשיח של האייפוד הייתה לי הוכחת קניה והחליפו בחינם אז מבחינתי לידע יש שירות מצויין השאלה אם גם כריאיטיו או אייריבר ושות עושים דברים כאלה...

פורסם

עד כמה שאני זוכר אם קנית "ממפיץ רישמי" או מפיץ מוצהר" או משהו בסגנון תקבל אחריות בישראל אצל ידע , אבל תצתרך גם את העובדה הזו וגם קבלת קנייה.

קשה להאמין שכבר עברה שנה והקבלה הזו כבר לא שווה כלום.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני זוכר אם קנית "ממפיץ רישמי" או מפיץ מוצהר" או משהו בסגנון תקבל אחריות בישראל אצל ידע , אבל תצתרך גם את העובדה הזו וגם קבלת קנייה.

קשה להאמין שכבר עברה שנה והקבלה הזו כבר לא שווה כלום.

אתה צריך את המכשיר והוכחת קניה יענו קבלה עם תאריך ושם של החנות ויש לך אחריות אני קיבלתי מידע שירות מצויין אבל אני עכשיו מחליף את האייפוד ומחפש אלטרנטיבה אחרת ולא הסאנדיסקים...

פורסם

טוב לדעת.

ידע זקוקים להרבה פידבקים טובים כמו זה בכדי לשנות את דעת הקהל עליהם. מצבם לא משהו בנושא זה , ואני חושב שבצדק.

אני קבילתי מהם שירות טוב עוד כשקניתי את האייפוד הראשון מהסטוק הראשון שהגיע לארץ , אבל מסביב דברים לא ניראו טוב, והמדיניות שלהם היתה קצת מפתיע.

פורסם

אולי אם ידע יתנהגו לקהל כמו שצריך הם יקבלו פידבקים טובים... הם לקחו עברית שמישהו עשה ומוכרים את זה למי שלא קנה אצלם... נו באמת...

ושלא נדבר על המחירים של מחשבי הלאפטופ שלהם שבחו"ל פשוט נמכרים כמו נקניות חמות ופה בארץ.. כלום... אין פרסום, אין מודעות, לא איכפת להם מהמשתמשים הרגילים... את הכסף שלהם ידע עושים ממכירת תוכניות ומחשבים לקהל נישה שמוכן שידפקו אותו... (תחומי קראיטיב לרוב).

פורסם
  • מחבר

התדמית של ידע בארץ לא משהו וזה נכון וזה גם בגלל שהיא כמעט ולא פונה לשוק הפרטי, היא הולכת בעיקר על השוק העיסקי שזה המכירות הנרחבות, כמו אף אחד לא קונה אייפוד מידע עצמה אלא ממפיץ שלה, היא לא דואגת לפרסם את עצמה כי משתמשי המאק בארץ מאוד ספורים.

אבל התדמית שלהם בעיניי במגמת השתפרות יש כבר הרבה פידבקים טובים עליהם בזמן האחרון.

פורסם

אולי אם ידע יתנהגו לקהל כמו שצריך הם יקבלו פידבקים טובים... הם לקחו עברית שמישהו עשה ומוכרים את זה למי שלא קנה אצלם... נו באמת...

ושלא נדבר על המחירים של מחשבי הלאפטופ שלהם שבחו"ל פשוט נמכרים כמו נקניות חמות ופה בארץ.. כלום... אין פרסום, אין מודעות, לא איכפת להם מהמשתמשים הרגילים... את הכסף שלהם ידע עושים ממכירת תוכניות ומחשבים לקהל נישה שמוכן שידפקו אותו... (תחומי קראיטיב לרוב).

הם לא גנבו עברית שמישהו יצר אלא שילמו על כך וזכותם המלאה לבחור למי לאפשר להתקין את התוכנה. לגבי השיווק שלהם פה אתה באמת צודק והם לא ממש משקיעים בשיווק למרות שמדי פעם יוצא לי להיתקל בקטלוגים בעיתונים (של רשתות מכשירי חשמל/מחשבים) שם מופיעים מחשבי MAC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים