עבור לתוכן

שאלת השוואה לגבי ויסטה

Featured Replies

פורסם

5. בהרצה הראשונית המערכת עבדה בדיוק כפי שעבדה בXP. לאחר כמה שעות המערכת התחילה לעבוד י ו ת ר מהר ממה שהיכרתי עד היום וזאת בשל מערכת הסופר פאטצ' שפשוט גורמת להכל לעבוד הרבה הרבה יותר מהר !

1. לא צריך להתלהם.

2. יש הרבה טלאים ו "תיקונים" לויסטה, באיזה " סופר פאטצ' " מדובר ? ( אם אפשר, הסבר יותר מפורט או לינק )

פורסם

הוא בטח מתכוון למטמון

פורסם

urib, התכוונתי שאין יתרון ממשי ל 64 ביט למשתמש הממוצע+, לא לאנשים ספציפים שעושים דברים ספציפים שזה יכול לעזר להם (והם מן הסתם לרוב מספיק מיודעים כדי לדעת אם זה עוזר להם או לא).

free_freak, אפשר להתקין את ה 32 ביט על מעבד 64 ביט. המעבד יעבוד במצב של 32 ביט וכל הדברים ירוצו כרגיל, גרסאות של תוכנות/משחקים 64 ביט, מן הסתם לא יעבדו.

urib, אני כותב שאין יתרון לויסטה מנסיון אישי. יתכן בהחלט שיש לו הרבה שיפורים, אך בפועל כאשר מסתכלים על המערכת, החסרונות שלה (בעיקר הדרישות, והבאגים שצצים כמו פיטריות, בעיות תאימות) בהחלט עולים על היתרונות... לגבי עיקר הדברים שזה חווית המשתמש, אני לא מצאתי שיפור שמצדיק מעבר מ XP (ואני מאוד נהנה מ XP... אני מניח שאמשיך להנות בשנה הקרובה גם כן).

torangadjo, אני יכול להגיד באותה מידה:

1. ויסטה היא חרא של מערכת הפעלה (היא לא תוכנה).

2. נוחות הממשק דומה מאוד לזו שיש ב XP, רק עם חלונות שקופים.. אם רוצים לראות ממשק מהפכני, אולי כדאי לחפש במקום אחר:

http://www.youtube.com/results?search_query=beryl&search=Search

3. בגרסא של 64 ביט, ויסטה לא זיהתה את כרטיס הקול שלי ולא הסכימה להתקין אף דריבר בשבילו.

4. בכל מערכת הפעלה אחרת, המחשב שלי רץ פיקס עם המהרה (כולל משחקים כבדים). בויסטה, אפילו אם אני מנסה לעשות המהרה בסיסית ושמרנית ביותר, המערכת קורסת על ההתחלה. כמו כן, יש הרבה דברים שלא רצים על ויסטה (מסיבות אלו ואחרות), כמו משחקים שלא מוכנים לרוץ (אפילו אם זה בגלל בדיקה מפגרת)... אפילו אפל המליצה לחכות עם ויסטה (אבל זה סתם :) ).

כמובן שלכל אחד יש דעה אישית לגבי מערכת ההפעלה שהוא משתמש, ומן הסתם יהיו דעות לכן או לכן, אבל לדעתי אפשר להגיד נחרצות שויסטה היא לא מהפכה מאז XP, אם כי שיפור אינקרמטרלי שלקח לו יותר מדי זמן...

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי בין הגירסאות של הויסטה אלה בין הגירסה נ"ל של הויסטה לבין XP PRO ?

פורסם

5. בהרצה הראשונית המערכת עבדה בדיוק כפי שעבדה בXP. לאחר כמה שעות המערכת התחילה לעבוד י ו ת ר מהר ממה שהיכרתי עד היום וזאת בשל מערכת הסופר פאטצ' שפשוט גורמת להכל לעבוד הרבה הרבה יותר מהר !

נכון מאוד! את זה הרגשתי בפוטושופ, מפתיחה לפתיחה היא נפתחת מהר יותר, פשוט נהדר :xyxthumbs:

פורסם

1. לא צריך להתלהם.

2. יש הרבה טלאים ו "תיקונים" לויסטה, באיזה " סופר פאטצ' " מדובר ? ( אם אפשר, הסבר יותר מפורט או לינק )

לטכנולוגיה קוראים SuperFetch ולא SuperPatch, אתה מוזמן לחפש עליה... (כמובן שהיא קיימת במערכות הפעלה אחרות כבר הרבה זמן, אבל בקטנה). כמו כן, יש עוד טכנולוגיות שאמורות לשפר את הביצועים (אך אני חייב לציין שהביצועים שאני מקבל ב XP מספקים אותי למדי).

יש ניתוח ביצועים פה:

http://www.tomshardware.com/2007/01/31/windows-vista-superfetch-and-readyboostanalyzed/page6.html

(זה העמוד האחרון), הם אומרים שיש שיפור משמעותי, אבל הם בדקו עם תוספת של ReadyBoost שזה טכנולוגיה שמאפשרת להשתמש ב disk on key כדי לשפר את ביצועי המערכת.

פורסם

הם לא הישוו עם XP כך שזה לא אומר מאומה על ההבדל בביצועים בין SuperFetch וה-Prefetch הרגיל של XP.

http://channel9.msdn.com/ShowPost.aspx?PostID=115290

מן הסתם יהיו הבדלים גדולים אצל אנשים שלא בדיוק מנצלים את כל הזיכרון שלהם (סוגרים תוכנה, לא עושים הרבה/משהו כבד במחשב אח"כ, ואז פותחים אותה שוב). כי ברגע שאתה מנצל את הזיכרון כמו שצריך - כל היתרון של SuperFetch נעלם כלא היה (הוא מפנה מקומו לתוכנות האמיתיות). או במילים אחרות, אין הבדל גדול בין להינות מהביצועים של SuperFetch ופשוט לעשות Minimize לכל התוכנות הפופולריות שלך. למעט העובדה שממה שאני מבין SuperFetch יותר דינמי ומריץ לך את התוכנות ברקע בלי שביקשת..עדיין בזמנים שונים ביום (יותר נכון טוען לך את האובייקטים הסטטיים הגדולים שלה), כי הוא מזהה דפוסי התנהגות (על הבוקר אתה תמיד פותח דפדפן, וורד, ואימייל). גם את זה אם נורא רוצים אפשר לזייף ב-XP כמובן עם משימות מתוזמנות (רק למי יש כוח לזה, ואיפה ההצדקה...)

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע את התשובה לשאלתי הקודמת?

פורסם

אתה מצפה מאנשים שיחפשו את השאלה שלך?

פורסם

אתה מצפה מאנשים שיחפשו את השאלה שלך?

מה השאלה בכלל ?

פורסם
  • מחבר

אני פונה אליכם לקבלת מידע ממי שיודע....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים