עבור לתוכן

התלבטות בין כמה רסיברים, 2000 ש"ח גג.

Featured Replies

פורסם

ה 1905 יותר טוב, זה שהוא יותר ישן לא אומר הרבה בתחום.

רסיברים של דנון עם סיומת 06 אלו הדגמים החדשים כביכול, אבל ה 1706 הוא מסדרה יותר נמוכה.

אני שמעתי רסיברים בסביבות התקציב שלך, במוזיקה אהבתי יותר את הדנון. הצליל היה יותר נעים לאוזן והרבה יותר עגלגל מהימאאה.

בנוגע לסרטים הימאאה הרשים אותי יותר, הוא היה יותר in the face והכניס אותי לסרט יותר מאשר הדנון.

בכל מקרה תן לאוזניים שלך להחליט.

שני הרסיברים האלה מספיקים לצרכים שלך, הייתי בוחר לפי האוזן...

פורסם
  • מחבר

ה 1905 יותר טוב, זה שהוא יותר ישן לא אומר הרבה בתחום.

רסיברים של דנון עם סיומת 06 אלו הדגמים החדשים כביכול, אבל ה 1706 הוא מסדרה יותר נמוכה.

אני שמעתי רסיברים בסביבות התקציב שלך, במוזיקה אהבתי יותר את הדנון. הצליל היה יותר נעים לאוזן והרבה יותר עגלגל מהימאאה.

בנוגע לסרטים הימאאה הרשים אותי יותר, הוא היה יותר in the face והכניס אותי לסרט יותר מאשר הדנון.

בכל מקרה תן לאוזניים שלך להחליט.

שני הרסיברים האלה מספיקים לצרכים שלך, הייתי בוחר לפי האוזן...

הבנתי אותך.. ב 1905 יש נגיד את ה PRE OUT מה שאין ב- 1706.

תראה, יש לי אפשרות לקחת את ה 1706 יד שניה ב- 1500 ש"ח! שזה כלום כסף.

אולי אני אנסה להשיג את ה 1905 באיזה 1800 +- אם תהיה אפשרות.

בקשר לחיוט, המוכר אמר שהוא יארגן לי איזה כבל לרמקולים. לפי מה שראיתי הוא היה יחסית עבה. צריך לקחת איזו חברה טובה אוו שזה יהיה טוב להיסתפק במשהוא סטנדארטי

פורסם

עדיף שתתחיל אם משהו סטנדרטי!

לא שווה להשקיע על כבלים שעולים מאות ש"ח למטר אם המערכת לא שווה את זה!

הכל צריך להיות בפרופורציות.

פורסם

הבנתי אותך.. ב 1905 יש נגיד את ה PRE OUT מה שאין ב- 1706.

תראה, יש לי אפשרות לקחת את ה 1706 יד שניה ב- 1500 ש"ח! שזה כלום כסף.

אולי אני אנסה להשיג את ה 1905 באיזה 1800 +- אם תהיה אפשרות.

בקשר לחיוט, המוכר אמר שהוא יארגן לי איזה כבל לרמקולים. לפי מה שראיתי הוא היה יחסית עבה. צריך לקחת איזו חברה טובה אוו שזה יהיה טוב להיסתפק במשהוא סטנדארטי

אני מאוד מופתע שהמחיר של המוצר הזה לא ירד כמעט בכלל!

אני קניתי את ה1706 לפני כמעט שנה והוא עלה לי 2000ש"ח (חדש עם אחריות מקורית - ניופאן)

1500ש"ח עבור 1706 יד שניה זה ממש לא כלום כסף כשאפשר לקנות חדש בפחות מ2000.

אגב יש עוד הבדל בין ה19 ל17 - ב1905 למשל יש פאנל מאלומיניום, וpreout וגם טיפה יותר חזק בהספק.

הנא אתה יכול לעשות השוואה פה:

http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?MID=3&ver=&Gruppe_A=1&Gruppe_B=1&Gruppe_C=3&action=prodlist&main=prod⊂=1&Archiv=1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים