פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים DENON אוו YAMAHA.אלה הדגמים שיש לי במחיר הזה:AVR-1906AVR-1706AVR-1306Yamaha RX-V457RX-V450RX-V359מה הכי מומלץ, ד"א אני מחבר רק 2 קדמיים,2 אחוריים וסנטר. אולי בעתיד אני יוסיף סאב.הקטע אם אני צריך להוסיף כסף על 7.1 שאין לי שימוש בו?ד"א, אם אני קונה אחד מהרסיברים האלו אני צריך לקנות גם מגבר הספק בשביל מוזיקה??, כי בחנות הוא לחץ על כפתור ברסיבר שניתרל את הסראונד והפעיל רק את ה -2 הקדימיים כמו שצריך.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים רק השניים הקדמיים זה פשוט מצב סטריאו ברסיבראתה לא צריך כלום בשביל זה..רק לקרוא את החוברתלגבי רסיבר אני לא ממש מבין אבל אני יודע שימאהה נחשבים לא טובים במיוחדאם זה למוזיקה אז הבנתי שהרמן קרדון טוביםחשבת על יד שניה?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים למוזיקה וסרטים נראה לי עדיף ללכת על Denon 1906 או Marantz 4600הדנון יותר יקר, ואני בספק אם תמצא חדש שיכנס בתקציב שלך!האופציה הכי טובה זה המרנץ!
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר למוזיקה וסרטים נראה לי עדיף ללכת על Denon 1906 או Marantz 4600הדנון יותר יקר, ואני בספק אם תמצא חדש שיכנס בתקציב שלך!האופציה הכי טובה זה המרנץ!קודם כול, תודה על המהירות.המערכת לא תיהיה בעיקר למוזיקה אלא ההפך הוא הנכון.מה עם DENON 1706 ? ד"א, רמקולים לקחתי את הסט של D8.4, תגידו מה דעתכם עליהם
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אם הסט יהיה יותר לסרטים הייתי עוזב את המרנץ וחושב יותר לכיוון הדנון.לא נראה לי שה 1906 בתקציב (אם אני זוכר נכון בסביבות ה 400 מעל), לכן הייתי ממליץ לך לשמוע את ה 1905.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר אם הסט יהיה יותר לסרטים הייתי עוזב את המרנץ וחושב יותר לכיוון הדנון.לא נראה לי שה 1906 בתקציב (אם אני זוכר נכון בסביבות ה 400 מעל), לכן הייתי ממליץ לך לשמוע את ה 1905.לפי מה שהבנתי ה-AVR-1706 הוא דגם חדש יותר מה 1905, לא?ובנוגע ל DENON, הרסיברים שלהם לא יתנו לי ביצועים טובים במוזיקה? אוו שכאי ללכת בכלל על YAMAHA
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים לא אין לך שום סיבה ללכת על YAMAHA כשיש לך אופציות עדיפות!רעיון הרבה יותר טוב מלשאול מה יותר טוב יהי ללכת ולשמוע בעצמך!כך לך כיוון מסוים:מסגרת תקציב, המלצות של אנשים, דגמים מסוימים.. ותלך לחנות מקצואית(יש מספיק במרכז וגם בצפון), תן לאוזנים להחליט!בהצלחה!
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר אני יגיד לך תאמת, שמעתי איזה YAMAHA וגם DENON ושניהם היו מעולים לדעתי, אני פשוט לא יודע תתגם :\.הבעיה שאין לי כבר כול כך זמן ללכת ולשמוע למה ההזמנה בוצעה כבר והזמנתי את ה 395 מחוסר תקציב.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים הי,ההאזנה לרסיברים בחנות כאשר אתה לא קונה גם את הרמקולים באותה הזדמנות היא מאד בעייתיתקשה מאד להפריד בין רסיברים מאותו סדר גודל במיוחד כאשר אתה בוודאי תאזין על רמקולים יותר יקריםבסביבה שהיא בדרך כלל בעלת אקוסטיקה יותר טובה.בכל מקרה גם ימאהא וגם דנון הם יצרנים מכובדים וזוכים לשירות טוב ורציף בארץ ובחירה בכל אחד מהדגמים שציינת לא תהווה נפילה.לגבי ה 1706 אני יודע שהוא מגיע עם מיקרופון לכיול אקוסטי שזה דבר נחמד והיה קיים עד לא מזמן רק במערכות מאד מתקדמות.ועוד נקודה למחשבה "החידושים" בתחום הם ממש מינוריים ויותר בגדר Nice to have אני אישית משתמש בדנון 3801 "עתיק" ומוכן להתערב די בבטחון שלמרות שהסיומת של הדגם היא 01 וכיום אנחנו ב 07לא תמצא הבדל בצליל ובטח לא במצב סטראו (דרך אגב אני תמיד מעדיף direct באופן אישי) כלומר אין לשלול דגם ישן יותר כשאר הוא מוצא לך בהנחה , ואפילו אתה לא צריך לחשוש מיד שניה.סתם נקודות למחשבה שעלו לי שקראתי את הטרד...בכל מקרה והכי חשוב זה להינות ממוזיקה טובה וסרטים.the Z-Guy
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר תאמת הציעו לי את ה DENON 1706 במחיר של 1550 ש"ח יד שנייה.לא יודע אם שווה לי אוו לא, כי תחלס ההבדלים בינו ל YAMHA בנתונים הם מיזעריים.מה שכן יצא לי לראות, שלא מפרטים בכלל על ה YAMAHA359 בקשר לסטריאו, יש לו אפשרות כזו בכלל ?דבר נוסף הם הכניסות, ראיתי שרסיברים של DENON יותר כניסות ובכלל כאלה שאין ביאהה בכלל לדוגמא:DENON 1706:כניסות / יציאות2 מס' כניסות דיגיטאליות : אופטי2 מס' כניסות דיגיטאליות : קואקסיאלית4 מס' כניסות אודיו / וידאו: קומפוזיט3 מס' כניסות אודיו / וידאו: s-video8 מס' כניסות אודיו : RCA L / R3 מס' כניסות וידאו : קומפוננט :2 מס' יציאות : קומפוזיט2 מס' יציאות s-video : למוניטור1 מס' יציאת וידאו : קומפוננט למוניטור YAMAHA 359:כניסות / יציאות2 מס' כניסות דיגיטאליות : אופטי1 מס' כניסות דיגיטאליות : קואקסיאלית4 מס' כניסות אודיו / וידאו: קומפוזיט2 מס' כניסות אודיו : RCA L / R2 מס' כניסות וידאו : קומפוננט :1 מס' יציאות : אודיו / וידאו1 מס' כניסות מפענח חיצוני : 6 ערוצים1 מס' יציאות : קומפוננט1 מס' יציאת וידאו : קומפוננט למוניטור ד"א, אני רוצה לחבר את הרסיבר לדיוידי ב אופטי ואת הטלוויזיה\ממיר גם כן לרסיבר בצורה הכי איכותית שיש.הYAMAHA יגביל אותי מבחנית החיבורים <?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים הי,אף אחד מהרסיברים לא יגביל אותך הסר דאגה,אני מבחינת נסיון אישי של הרבה שנים מאד מרוצה מהדנונים,ואני בלב שקט יכול להמליץ לך עליו.בשניvם תקבל אפשרות לנגן סטריאו נקי ושוב אני ממליץ לך להשתמש באפשרותשל direct שאתה שומע סטריאו' בדרך זו אתה מקבל את האות בצורה הכי "נקיה" בלי מעבר במה שאני יקרא לו לשם הפשטה "המערכות של הרסיבר" שוב אני אישית הייתי הולך על הדנון, אבל "ליפול" לא ,תיפול במידה ותבחר את הYAMAHAThe Z-Guy
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר מזתומרת ליפול ? אתה אומר שהימאהה הוא לא משהוא<?כאילו לפי הנתונים אני יכול לקחת במחיר של ה 1706 את הימאהה 359 שיש לו 140W*7 ! שזה יותר מה 1076 ב-30W.ד"א, מה זהה DIRECT ? סוג של חיבור?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים לא הבנת אותי,אמרתי שאתה לא תיפול בכל מקרה וששני הרסיברים יספקו אותךלגבי ה direct זה mode של הפעלה כמו שיש 5 channel stereo ו prologic יש גם direct .לגבי הספקים לא הייתי משתמש בזה כמדד לקנית רסיבר ברוב המקרים, והבדל של כמה ווטים לא ניתן בכלל לכימוט באוזן ממוצעת.ובכלל יש משמעות גדולה לנצילות הרמקולים להתנגדות שלהם,הקיצר..הדנון יספק אותך מעל ומעבר אבל במידה והתקציב לוחץ גם מהיאמאה תהנה וזו השורה התחתונה.the Z-Guy
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר אחלה אחי, באמת תודה לך. נראה, אולי אני יקח את ה 1706 חדש אוו יד שנייה מהחנות עצמה. (למרות שהYAMHA הוא דגם 2007 (אם זה אומר משהוא בכלל))
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים זה לא אומר כלום!!על תסתמך על נתונים יבשים, סתמך רק על כושר השיפוט שלך, הדנונים לפי דעתי יהיו הרבה יותר טובים מהYAMAHA בתקציב הזה ואם תוכל להשיג משומש זה אפילו יהי יותר טוב, כי כך תוכל לעלות גם בדגם, כמו למשל 3801 שיש ל"guyz6471 ".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.