עבור לתוכן

המלצה ללוח אם למעבד אינטל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני זקוק להמלצה ללוח אם ל E6400 למטרות הבאות:

1. בשום פנים ואופן לא אבצע OC

2. 965

3. לא מעוניין לעבור את איזור ה 500-600 (בבקשה תנסו לא להמליץ לי על לוח ב 700 פלוס ולהגיד זה רק עוד 100 שקל)

ועכשיו בבקשה לקאטצ', אני זקוק להמלצה ללוח כזה עם כרטיס מסך OB ובלי.

העניין הוא שאני מתכנן לקנות כרטיס מסך ל DX10 כשיהיו נורמלים מבחינת מחיר וזה אומר משהו כמו חודשיים בלי משחקים ממש אבל עם ויסטה.

אבל אני עדיין לא בטוח אם לקחת X1900 או משהו בסגנון ב 1000 שקל או לחכות.

אז לסיכום המלצה בבקשה ללטוח אם עם כרטיס מסך OB ואותו הדבר בלי.

תודה.

פורסם

מצאתי לך לוח הכי מתאים למחיר שלך..אמנם אמרת לא להגיד "זה רק עוד XXX" אבל זה באמת רק עוד 30 שקל וזה ה965 הכי קרוב שיכולתי למצוא לך...לוח של אינטל...תומך גם במעבדי 4 ליבות (לשידרוג עתידי) מהירות זיכרון מקסימלית 800MHZ לוח מצויין שיש לי במחשב שלי...מניסיון איתו הוא מעולה...לא עושה בעיות ואפשר אפילו להתקין לבד אם אתה רוצה..הכול מפורט היטב ומוסר...קישור: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15005

הכי טוב שאפשר בהכי זול שאפשר...מניסיון שלי איתו הוא לוח מעולה...

פורסם

אחרי חיפוש בזאפ מצאתי את הלוח הבא ב-610 ש"ח:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472441

אני לא מכיר את החברה ולא את רמת האמינות שלה אבל זה לא אומר שהיא לא טובה

פורסם
  • מחבר

תודה לעונים אבל ביקשתי המלצה על לוחות שאתם מכירים ויודעים ולא כאלו שמצאתם ב זאפ. (את זה גם אני יכול)..

בכל מקרה אם הייתי אומר עזבו אתכם ממחיר אבל עדיין משהו סביר , נניח עד 700-800 מה הייתם נותנים?

פורסם

שמע אם לא מתוכנן אוברקלוק בכלל אז לך על האינטל...אבל רק שתדע שאם אתה לוקח לוח של אינטל אתה חוסם לעצמך כול אפשרות לאוברקלוק...אבל אם אתה רוצה אמינות על זה אין מה לדבר...הלוחות של אינטל אמינים מאוד ואיכותיים....יש לי מחשב מאוד מאוד ישן ויש לו לוח של אינטל ואבא שלי משתמש בו וזה אותו לוח שהיה בו מאז ומעולם ולא היו בו בעיות בכלל!

פורסם

התגובה צונזרה. מר בני הוא בעל עניין אשר קשור לחברת NG COMPUTERS. פרסום גלוי וסמוי באתר אסור.

פורסם
  • מחבר

אתם מתבלבלים, לא ביקשתי המלצה ללוח של אינטל --> ביקשתי המלצה למעבד אינטל -=-> לוח של חברה כלשהיא!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

מה עם לוח עם כרטיס מסך עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים