פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אני מחפש נגן MP3 שייתן לי את איכות השמע הכי טובה שיש כרגע חשוב לי שיתמוך בקבצים כמו FLAC או WAV FLAC זה חובה...WAV לא חובה אין תקציב מוגדר לא צריך כלום חוץ מאיכות שמע לא סרטונים לא סרטים ולא כלום חובה לפחות 1 ג'יגה רצוי 4-10 תודה מראש לעוזרים
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים עם כל השינויים שעוברים כבר אני לא מעודכן.לפי מיטב זיכרוני זה ה- T10/30. (אל תתפוס אותי במילה).
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים FLAC= רק iAudioאיכות השמע הכי טובה- כרגע אצל קריאטיב ב ZVM.הקטע הוא ש MP3 או WMA מקודד ל 320kbps ב ZVM יתן לך איכות טובה יותר מ FLAC ב iAudio. מגבלה של המכשיר עצמו מבחינת איכות.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים הקטע הוא ש MP3 או WMA מקודד ל 320kbps ב ZVM יתן לך איכות טובה יותר מ FLAC ב iAudio. אתה בטוח?!?... :
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים FLAC= רק iAudioאיכות השמע הכי טובה- כרגע אצל קריאטיב ב ZVM.הקטע הוא ש MP3 או WMA מקודד ל 320kbps ב ZVM יתן לך איכות טובה יותר מ FLAC ב iAudio. מגבלה של המכשיר עצמו מבחינת איכות.אייפוד שולט N00b?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אייפוד זה צעצוע יפה בעל עמידות נמוכה. האלקטרוניקה בתוכו לא מזהירה במיוחד אבל הממשק האנושי הנהדר והמיצוג שלו הפכו אותו לשם דבר ללא סיבה.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אייפוד שולט N00b?אפשר לדעת מה זה אמור להביע....?אייפוד זה צעצוע מיופיף, לא יותר, כמו שנאמר בתגובה מעליי.אליאב- כן, אני בטוח, בהחלט. חרשתי על הנושא המון בשביל לוודא שזה גם נכון.מבחינת עד כמה הצליל נקי (snr/db) ואמינות לתדרי המקור, ה ZVM לוקח.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר אוקיישמחתי להשכילאבל עכשיו הנה קאטץ' קטןבנגני פלאש מי לוקח ואיך הוא ביחד ל-ZVM?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים FLAC= רק iAudio איכות השמע הכי טובה- כרגע אצל קריאטיב ב ZVM. הקטע הוא ש MP3 או WMA מקודד ל 320kbps ב ZVM יתן לך איכות טובה יותר מ FLAC ב iAudio. מגבלה של המכשיר עצמו מבחינת איכות. פיקה, אולי מספיק עם השטויות האלה? עשרות מיליארדי () אודיופילים מעדיפים את IAUDIO...
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים רק אלו מהפורום של iAudiophil, שהקשר בינו ולבין אודיאופילים הוא בשם בלבד, למעשה P:טוב, סתם D:תכל'ס, ה X5 מציג איכות נפלאה עם FLAC, את זה אי אפשר להכחיש.אבל אתה מוזמן לערוך את הבדיקות בעצמך (אם יש לך 4 שעות להשקיע, כי בשביל בדיקה מדויקת צריך לקחת Sample מכל מכשיר יותר מ 10 פעמים) ולהיווכח שהמצב הוא בדיוק כמו שתיארתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.