פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים This guy has reversed the Audio from the famous brainwashing scene in the recent Lost episode 7 - Not in Portland and found some ultra creepy audio.wtf?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים לא הבנתי כלום,הם שמו את הקטע הנ"ל אחורנית..אבל לא הבנתי מה הקטע..מה שהם אומרים בהפוך זה "Only fools are enslaved by time and space" ?ד"א תסמן כספוילר לאבודים
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים וואו מפחיד , ראיתי את הפרק אין פה שום ספויילר או משהו , אבל אין לי מושג למה קשור המשפט הזה והאמת , הוא עשה לי קצת צמרמורת.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מעניין מאוד. זה בהחלט יכול להסביר הרבה מאוד דברים, אני רק מקווה שזה לא מזויף
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר יכול להסביר? מה זה יכול להסביר?כל הקצוות שהם משאירים ממש מתחילים להוריד לי את החשק לסדרה הזאת.ברור שאני ימשיך לצפות בה אבל זה יהיה ממש ממש מאעפן אם ישארו יותר מ 20 דברים פתוחים בסוף הסדרה
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים 5 בבוקר עכשיו, והתחלתי להקשיב לזה. אני חייב להגיד שלא הייתה לי צמרמורת כזאת משום דבר אף פעם, לא מקשיב לזה בחושך :\
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מעניין מאוד. זה בהחלט יכול להסביר הרבה מאוד דברים, אני רק מקווה שזה לא מזויף ועכשיו ב-Reverse ;D [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים בדקתי את זה אצלי על המחשב וזה נכון אבל זה הרבה פחות ברור מששמעו את זה באתר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.