עבור לתוכן

הרשת האלחוטית עושה לי חיים קשים...

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה יש לי אינטרנט מאינטרנט זהב כבר איזה 8 שנים ביחד עם הכבלים במהירות 1.5MB

בקיצור יש לי מודם של MOTORLA שהיה מחובר למחשב בעזרת כבל USB.

אחותי לא מזמן קנתה מחשב נייד והיא רצתה אינטרנט בשביל העבודות שלה במכללה, לא יכלתי להגיד לה לא והסכמתי.

יש לי מחשב נייח וקנינו נתב אלחוטי של חברת 3COM מאז שהתקנו את הרשת האלחוטית יש את הבעיות האלה :

- חוסר יציבות, האיטרנט לפעמים מתנתק ומסתדר אחרי איזה דקה.

- אני כבר לא יכול להוריד דברים, עד עכשיו הורדות HTTP היו יורדות לי על 180KB וEMULE היה תמיד מזהה גבוה ויורד על 20KB+

ועכשיו הורדות HTTP יורדות לי על 50KB ואימיול על 5KB ומזהה נמוך :|

- אני משחק CS ויש לאגים מטורפים!

כל הדברים שציינתי למעלה לא מדובר בזמן ששתינו גולשים ביחד, אלא בזמן שאצלה מכובה בכלל ולא פועל ועדיין זה משפיע!

עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני חייב למצוא פתרון היא לא ממש מתחברת לאינטרנט הרבה היא מתחברת איזה 3 פעמים ביום וכל פעם 20 דקות.

החיבורים הם ככה :

מהמודם אינטרנט לנתב ומהנתב למחשב שלי...זהו.

בקיצור מה שרציתי לדעת זה ככה האם זה אפשרי שאני יעשה כזה דבר :

שאחותי לא גולשת אני אנתק את הנתב מהחיבור שלו לחשמל ואחבר את המודם למחשב בעזרת USB כמו שהיה עד עכשיו.

ושהיא תרצה לגלוש אני אנתק את חיבור הUSB ואחזיר את החיבור מהמודם לנתב.

הדבר הזה לא יפגום בנתב או משהו?לא יעשה לו ריסט?לא אצטרך להגדיר מחדש במידה ואעשה את זה?

תודה מראש למי שיתן לי תשובה אני ממש מודה לכם!

פורסם

ישך פיירוואל בנתב??

ואם כן תיכנס להגדרות ותיפתח פורטים.

פורסם

עידכנת לגירסה האחרונה של קושחת הנתב?

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להסביר לי איך אני בודק ועושה את מה שאמרתם לי?

כי אין לי שמץ של מושג בנתב הזה וברשתות אלחוטיות בכללי.

פורסם

מה שם הדגם של הנתב שרכשת?

פורסם
  • מחבר

3CRWER100-75 3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router

פורסם

תוריד ותתקין עידכון קושחה מהקישור הבא: http://www.3com.com/products/en_US/result.jsp?selected=6&sort=effdt&sku=3CRWER100-75&order=desc

(קובץ ה-EXE).

קח בחשבון שרוב הסיכויים שהעידכון יאפס לך את כל ההגדרות, אז מומלץ שתרשום בצד את כל פרטי ההתחברות שלך, פורטים וכו' - לטובת שיחזור.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

במה עדכון הקושחה עוזר לי ואיזה בעיות ממה שציינתי הוא יסדר?

אני לא רוצה סתם לעשות את זה כי אין לי כוח להגדיר הכל מחדש..אני חושב שאני פשוט אלך על הפתרון הזה :

כל פעם שאני ארצה לגלוש נורמלי אני אנתק את הראוטר מהחשמל ואחבר את המודם בעזרת USB כמו פעם ואתחבר עם החייגן כמו שהיה עד עכשיו.

ושאחותי תרצה לגלוש במחשב הנייד שלה אני אחזיר את הראוטר לחשמל ואנתק את חיבור הUSB.

מה אתה אומר על זה?

פורסם

אני אומר שיכול להיות שבעיית ההתנתקות נובעת מבעיה בנתב עצמו, וייתכן שזה תוקן בקושחה החדשה.

בקישור שהבאתי לך רשום אפילו שטופלה בעיה של L2TP - לדעתי מומלץ שתתקין.

שיחזור הגדרות זה עניין פשוט, לעומת ניתוק וחיבור ידני כל פעם שאתה רוצה אינטרנט.

לשיקולך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים