עבור לתוכן

נו........... אז איך המכונית

Featured Replies

פורסם

למה אני גר בת"א למה... למרות שלא חסרות מכוניות איכות שעוברות במהלך היום ברחוב אבן-גבירול, ואני וחבר שלי יושבים בבורגר ראנץ' בכיכר רבין עם הדיגיטלית ומנסים לתפוס.

כבר יצא לנו לתפוס קורבט, mr2, קאררה 993 משנת 95, קאררה טורבו 2001 הגיחה מהפניה בפרישמן תוך כדי מתן גז עצבני (להתמוגג מהרעש), הונדה S2000, מרצדס SLK 320 & 230 ועוד שיט... קלאסיות - שלבי אחת משופרת משו מה70z וזהו.

• תגובות 118
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם אני לא טועה יש בעכו גם את הפורשה הקלאסית הזאת עם הגג מזכוכית... אני לא יודע אם היא באמת ממוקמת בעכו, אבל אני יודע שראיתי אותה כמה פעמים שם.

פורסם

זאת ה 911 Targa, יש אותן עד היום והדגמים החדשים מצויים למכירה גם בארץ, אני אישית לא אהבתי.

פורסם

נהגתי פעם באחת (60 מארק לחצי שעה) אוטו נהדר, אמנם נהגתי במסלול, אבל זה פשוט אוטו אדיר..

פורסם

ידני/טיפטרוניק מאקרוט?..

ואני לא אוהב את הטארגות מהסיבה הפשוטה, אם אני מחנה אותה מתחת לעץ עם הרבה ציפורים, זה לא ייראה כ"כ איכותי בעיני המתבוננים לאחר שאשייט איתה ברחובות, וגם לא בעיני. (המבין יבין).

פורסם

ואני לא אוהב את הטארגות מהסיבה הפשוטה, אם אני מחנה אותה מתחת לעץ עם הרבה ציפורים, זה לא ייראה כ"כ איכותי בעיני המתבוננים לאחר שאשייט איתה ברחובות, וגם לא בעיני. (המבין יבין).

שזאת תהיה הדאגה שלך בחיים יקירי.. ;)

פורסם

אתה יודע כמה עולה לי לקחת אותה למנהרת "טורבו-קלין" המיוחדת ללא שריטות, בצומת סגולה, פ"ת?!

פורסם

אתה יודע כמה עולה לי לקחת אותה למנהרת "טורבו-קלין" המיוחדת ללא שריטות, בצומת סגולה, פ"ת?!

גם אתה מכור פרסומות BU 99 FM?

פורסם

ידנית שגיא, ידנית. וזה היה לא קל, לא קל בלעיל. זה מסלול פרטי של חברה שזה כל מה שהיא עושה, ויש ישורת זינוק של יותר מ1.5 ק"מ, ואז פניה קלה, וסלאלום, ועוד ישורת של כ700 מטר, מסלול קשה.

פורסם

מצויין! אבל למה מתעצבן?... זה לא בריא, תראה אותי.

אני חייב לעשות את זה, אבל אקח את ה GT 2, יש להם אחת?

פורסם

איזה מכור, לצערי אני שומע את הפרסומת הזאת בכל חור... אם זה מהמטבח, אם זה בחנויות שאני נכנס אליהן ואם זה ברכב!!! :bash:

פורסם

איזה מכור, לצערי אני שומע את הפרסומת הזאת בכל חור... אם זה מהמטבח, אם זה בחנויות שאני נכנס אליהן ואם זה ברכב!!! :bash:

המצב קשה...

פורסם

האזינו לפורש שאולי תיהיה לכם...

מצגות פלאש שבאות להמשיך איך נשמעת ההתנעה של כל אחת מהקאררות ואיך ההרגשה להכניס להילוך ולהתחיל לסוע...

אני אישית מצאתי את זה די צולע, אבל יש אנשים שהתלהבו.

פורסם

יש רק אצלנו בקרית ביאליק איזה 5 (או אפילו 6) אאודי TT. כבר נמאס לראות אותה... ;)

ואני שמח שהת'רד הזה התפתח לכיוון Porsche! ;D :D

אבל איך אפשר בלי להזכיר את המותק הזאתי:

LinkPhoto?GUID=2ae97db0-6d0b-5cad-3da8-2258774b42d2

מישהו יודע אם צריכות להגיע כאלה לארץ?

פורסם

לעולם לא... רכב שסוגר 200 קמ"ש בתוך פחות מ10 שניות לעולם לא יעלה על הכבישים פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים