פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים חלומות רחוקים מדי אנשים, אני אסתפק ב Civic Coupe VTI : עם "מעט" שיפורים, אפשר להביא אותה כמו גדולה אל מתחת לקו ה6.0 מאפס למאה קמ"ש. והיא עדיין תיהיה חוקית לכבישי ישראל. אני איתך אח איכותי.
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים אהבתי את ה RX-7, אונקיו. עם המנוע הרוטורי המדהים שלה, שיודע לגנוח היטב בגבוהות...גם לה לא הייתי מתנגד 8)
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים יאלללה תפסיקו להתבכין ותתחילו להנות ממכונית חסונותתפסיקו לחשוב על הכסף ותתחילו להנות מיופי אמיתי:יש פה 75 תמונות שהם פשוט OMFG פשוט תורידו...Nice... very nice...
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים הייתי "נהנה"(רק נהנה? : ) מהמכונית הזאת שימו לב לקיט האחורי ולחצאיות, ובכלל לצבע inside THE BRAIN אני הייתי נהנה מאוד עם האוטו הזה! הזרקת חנקן... צבע יפה, מכונית מעולה רק איפה הכסף?? אז אני מסתפק לי בנומדה סיויק שנת 97 עם מנוע 1800... צבע כחול מטלי, גלגלי מגנזיום, ספוליר, מטאלי אלומיניום... ודרך אגב המכונית מונכמת בכ-3ס"מ או אפילו 4ס"מ.. לעומת הדגמים הרגילים.. ושכחתי להוסיף מערכת מעולה רמקולים של JBL ובאס ענק של KENWOOD האוטו לא עבר תאונה אחת!!
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים אני הייתי נהנה מאוד עם האוטו הזה! הזרקת חנקן... צבע יפה, מכונית מעולה רק איפה הכסף?? אז אני מסתפק לי בנומדה סיויק שנת 97 עם מנוע 1800... צבע כחול מטלי, גלגלי מגנזיום, ספוליר, מטאלי אלומיניום... ודרך אגב המכונית מונכמת בכ-3ס"מ או אפילו 4ס"מ.. לעומת הדגמים הרגילים.. ושכחתי להוסיף מערכת מעולה רמקולים של JBL ובאס ענק של KENWOOD האוטו לא עבר תאונה אחת!! היא לא כל כך יקרה ביחס לכל המכוניות שפירסמו לפניי... איזה הונדה סיביק? hatchback(קצרה) ? וסאב של קנווד אחי, לא באס
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים היא לא כל כך יקרה אבל לפחות היא ריאלית... אותה אני יכול לקנות ולהנות...המכונית היא רגילה 4 דלתות... אחרי מודינג ;D תמונות בקרוב ... ;D
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים יאלללה תפסיקו להתבכין ותתחילו להנות ממכונית חסונותתפסיקו לחשוב על הכסף ותתחילו להנות מיופי אמיתי:יש פה 75 תמונות שהם פשוט OMFG פשוט תורידו...Nice... very nice...הורדתם?תפסיקו להתעצל זה רק 5 מגה... תאמינו לי שזה = את זה זה פשוט חלומי!
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים וואו!!!! הלוואי עלי מכונית אחת מהמכוניות שיש שם!!במיוחד הפורשה קררה GT שיש שם
פורסם 2002 בדצמבר 2722 שנים וואו!!!! הלוואי עלי מכונית אחת מהמכוניות שיש שם!!במיוחד הפורשה קררה GT שיש שם Porsche Carrera GT... My favorite..............
פורסם 2003 בינואר 422 שנים שכחתם אותי.... מזל שהדבר הדיי מכוער הזה יטוס לך מול הפנים ותוך שניה שתיים כבר לא תראה אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.