פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים פורשה 914 מכונית ההנעה הקידמית הראשונה של פורשה-מנוע על בסיס החיפושית ושילדה שנועדת אך ורק לסיבובים. והדבר הכי נחמד להביא אחת כזאת מגרמניה כיום עולה 50 אלף שקל. ועוד משהו המכונית הזאת לא נועדה לרייסרים רק לחובבי השילדה המתקשרת
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים מחבר אני חייב להשים את התמונה הבאה למרות שזה לא מכונית הכי מפוצצת אבל עדיין זה מרצדס:
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים מחבר בלי שטויות, רק תמונות של מכוניות עתידיות או עכשויות שנראות משהו מפוצץ.
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים אני רציני לחלוטין.די לחלום על מכוניות שאתם לא צריכים ושבחיים לא יהיה לכם.מכונית יוקרה לא תציל אתכם.
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים אני רציני לחלוטין.די לחלום על מכוניות שאתם לא צריכים ושבחיים לא יהיה לכם.מכונית יוקרה לא תציל אתכם.הבחור דיי צודק- לא צריך להיות סגפן אבל ניקור עיניים זה סתמי.יפה להסתכל- כן, יוקרתי- כן, אבל מכונית בכמה מיליונים זה הדבר האחרון שהייתי קונה (ויש לי רשיון, ואני מת על נהיגה)
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים אדי צודק.... תפסיקו לחלום על דברים חומרים, זה טמטום. בתור מכונית, זה כמו כל אוטו. הוא נוסע? הוא עובר את המהירות המינימלית הדרושה של 110 קילומטרים לשעה? אז זה אוטו מצוין! זה סתם, כל אלו מכוניות יפות, ובSLK של מרצדס אפילו יצא לי לנהוג במסלול בגרמניה (גרסא משופצרת) ויש לכם את המילה שלי, ליומיום - אוטו איום. טווח נסיעה קצר, צריכת דלק אדירה, רועש, זועק לגנבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.