עבור לתוכן

שאלה בקשר להחלפת מודם בבזק

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה

התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??

פורסם

לדעתי הם יחליפו לך, כי הרי זה לא יעלה על הדעת שבזק תכתיב לך באיזה מערכת הפעלה תשתמש, אם הם יעשו בעיות פשוט תגיד שיש לך עוד אופציה והיא להתנתק מהם ולעבור לכבלים, אם הם עדיין יעשו בעיות אז תעבור...סה"כ 2 הטכנולוגיות הם אותו חרא...

עוד אפשרות היא שאתה יכול להגיד להם שהמודם לא עובד - תאמין לי - הם לא יבדקו אותו על המקום.

פורסם

לי הם אמרו שאני יכול להחליף למודם רשת בחינם מכיוון ששידרגו את התשתית באזור וכעת היא לא תומכת יותר במודמי USB.

אולי תגיד להם שהוא לא עובד והם יתנו לך להחליף אותו בחינם.

פורסם

עוד אפשרות היא שאתה יכול להגיד להם שהמודם לא עובד - תאמין לי - הם לא יבדקו אותו על המקום.

מה אתה חושב שעושים בתמיכה הטכנית?

פורסם

מה אתה חושב שעושים בתמיכה הטכנית?

מי אמר בתמיכה טכנית, הולכים לבזקסטור ומחליפים, כשאני הלכתי לשם (פעם אחת בשבילי ועוד איזה 6 פעמים בשביל לקוחות שלי) לא היה לפקידות שם זמן לנשום ובטח שלא לבדוק כל מודם מסכן שכל לקוח מביא.

פורסם

יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה

התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??

תתקשר לתמיכה...

אני אישית ללקוחות עם ויסטה וכאלה, מחליף ללא תשלום.

מה תעשה? תגיד ללקוח איזה ווינדוס להתקין?

אם התומך הראשון לא יסכים(ויש כאלה) תנסה שוב, עד שתיפול על מישהו לא מורעל :)

פורסם

בלי קשר עכשיו איך אתה שורד את המודם הזה זה המודם הכי דפוק שיש להם אם אתה רוצה מודם אחר אתה צריך רק מודם לכרטיס רשת שיתמוך בבזק תלך לחנות של בזק שהכי קרובה אליך ותגיד להם שהוא מקולקל הם לא בודקים בחנות... אבא שלי עובד שם כטכנאי של בזק עסקים והוא השיג לי את האלקטל החדש שלא נותנים אותו כבר למשתמשים ביתיים

פורסם

תתקשר לתמיכה טכנית של בזק ותגיד להם שיש לך בעיות עם הusb במחשב

או שיש לך ראוטר ואין לו יציאת usb

פורסם
  • מחבר

נגיד ואני אגיד להם שאני רוצה להחליף בגלל שאין דרייבר לויסטה... והם יסרבו ואז אני אנתק ואנסה שוב אבל להגיד שהוא פשוט מקולקל... ידוע לכם אם הם מתעדים שיחות כלומר רושמים בסיום שיחה מה היה התוכן שלה?

פורסם

נגיד ואני אגיד להם שאני רוצה להחליף בגלל שאין דרייבר לויסטה... והם יסרבו ואז אני אנתק ואנסה שוב אבל להגיד שהוא פשוט מקולקל... ידוע לכם אם הם מתעדים שיחות כלומר רושמים בסיום שיחה מה היה התוכן שלה?

אני לוקח את דבריי בחזרה... :) אם תגיד שהמודם USB מקולקל, יגידו לך "בסדר! נתן לך מודם USB חדש."

תגיד לתומך שיש לך פשוט בעיה ביציאות USB שלך ומדובר במחשב ישן,

ויש לך כרטיס רשת במחשב, זה יעבוד בטוח.

למרות שאני מחליף ללקוחות למודם רשת גם אם זה VISTA או XP עם 64 ביט.

פורסם

מי אמר בתמיכה טכנית, הולכים לבזקסטור ומחליפים, כשאני הלכתי לשם (פעם אחת בשבילי ועוד איזה 6 פעמים בשביל לקוחות שלי) לא היה לפקידות שם זמן לנשום ובטח שלא לבדוק כל מודם מסכן שכל לקוח מביא.

אני לא יודע מה עשו בשבילך, אבל רוב הפעמים לא מחליפים ללא הוראה מהמוקד הטכני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים