פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים שלום אחים שלי,יש לי PES 6 ואני רוצה לעשות עונה עם קבוצות שאני בוחר מכל הליגות.אני לא מוצא את ליברפול וצ'לסי למרות שלפני חודש בערך כשיצרתי עונה שמתי אותם בליגה...יכול להיות שצריך להעביר קבוצות בליגה האנגלית כדי לראות את כל הרשימה...אני לא יודעאיך אני עושה את זה?תודה
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים צ'לסי וליברפול לא מופיעות בשם האמיתי שלהן. ליברפול היא mercyside red וצ'לסי היא london blue או משהו בסגנון.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר יש איזה פאצ' שמתקן את הדברים האלה?שכל הקבוצות יופיע בשמות האמיתיים וזה...
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אני לא מכיר פאצ' שמתקן את זה, אבל אם יש לך סבלנות אתה יכול לעשות ידני מתוך המשחק.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים בתפריט הראשי לך ל-Edit אחר כך Edit Team שם תבחר את הליגות והקבוצות שאתה תרצה לשנות.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר אתה יכול לכתוב לי את השמות של הקבוצות שהשם שלהם לא מופיע כמו שצריך ומה השם האמיתי של הקבוצה?אם אין לך כח תכתוב שלא
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אני מכיר רק את צ'לסי וליברפול שאמרתי לך ונראה לי שיש קבוצה שקוראים לה manchester blue או משהו כזה שזו מנצ'סטר סיטי. חוץ מאלה אני לא מכיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.