פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים יש לי מסך LCD 32ויש לו כניסת HDMIאז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותיויש לי חיבור AGP במחשבהשאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMIגם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים 1) קח בחשבון שכבל HDMI לא זול בכלל2) AGP או PCIX לא משפיע על האיכות 3) אם היא תומכת ב-720P אז שווה להשקיע (לדעתי)
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים מחבר זה הגיוני שכבל HDMI של 5 מטר עולה 100 ש"ח?הנה:http://www.amperel.co.il/products/73363ויש עוד מקומות שמוכרים במחירים האלהאבל יש כאלה שגם מוכרים את זה זה פי 3 מהמחיר הזהמה יש איכויות בכבל?ומה זה 720P
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים 5 מטר אצלהם עולה 250 שקלעדיין מאוד זולכבלים של מותגים הרבה יותר יקרים במיוחד HDMI ומן הסתם גם יותר איכותיים - למרות שלא נראה לי שהתוספת הגדולה במחיר שווה את זה720P זו הרזולוציה - תבדוק במפרט של הטלויזיה שלך אם היא תומכת לפי דעתי היא כן
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אל תתפשר על כבל זולהכבלים בהחלט יעשו את ההבדל בשידור התמונהתשקיע בכבל איכותי מוזהב אם אפשר ועם פילטר
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים נכוןרק אל תשכח שההבדלים במחיר הם בכפולותshaiasor אם כבר אתה הולך על כבל של מותג לך על הדגמים הכי זולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.