פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים בשעה טובה התקנתי אובנטו. ניסיתי להתקין את הדרייבר שמותאם ללינוקס מהאתר של ATI אבל הקבצים שאני מוריד נפתחים לי בכתבן! איך אני מתקין? וגם ניסיתי לשמוע מוזיקה אבל אני מקבל שגיאה שאין לי מקודדים מאיפה אני יכול להוריד?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים בשעה טובה התקנתי אובנטו. מזל טוב ניסיתי להתקין את הדרייבר שמותאם ללינוקס מהאתר של ATI אבל הקבצים שאני מוריד נפתחים לי בכתבן! איך אני מתקין? אם הורדת את ה driver הכי חדש כתוב בשורת פקודה : sudo sh ./ati-driver-installer-8.33.6.run וגם ניסיתי לשמוע מוזיקה אבל אני מקבל שגיאה שאין לי מקודדים מאיפה אני יכול להוריד? תתקין automatix, הוא עושה חיים קלים. http://www.getautomatix.com/
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים בקשר לati אני לא יודע1. אני ממליץ לך על automatix (חיפוש ראשון בגוגל )שמה יש לך הרבה תוכנות כולל כל המקודדים 2.אני ממליץ לך שתתקין דרכה את כל המקודדים ותתקין את mplayer 3.ותכנס ל סינפטיק (מנהל החבילות ) בתפריטים למעלהותעשה חיפוש ל totem , ותסיר את החבילה שנקראת totem for mozila
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר באמצע ההתקנה של האוטומיקס קיבלתי שגיאה ומאז כל התוכנות לא פועלות!!! מה אני עושהה :bash:
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר ai afser!acsav biclal lo ola a-linuxani crga oved ma a- live cdaz ma ani yasa acsav?itkin acol mahthla?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים דבר ראשון, תכתוב ברור.. או אנגלית או עברית, לא חצי חצי, שגם את זה אתה לא עושה טוב..דבר שני, בלי הודעות שגיאה מדויקות, אי אפשר להבין מה הולך אצלך.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר לא יכולתי לכתוב בעברית בגלל שהלינוקס קרס ולא עלה בכלל, ואני נכנסתי לאתר דרך ה- live cd.. עכשיו חזרתי לווינדוס, אולי בעתיד אתנסה שוב בלינוקס, ד"א תודה רבה לכל מי שעזר לי אפשר לנעול..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.