פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים יש לי גירסת 0.47c.אין לי ראוטר.יש לי highID. הרבה קבצים בשיתוף.מה הסיבה? יכול להית בהגדרות?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אתה צריך לפתוח את הפורטים בראוטרלא כל בעיית אי מיול היא בעיית פורטים... ופיירוואל.אני גם נתקל בבעיה הזאת, אולי פעם או פעמיים בחיים של המחשב שלי הגעתי למהירות כוללת של 120 קילובייט, לא יותר מזה, וזה מאוד נדיר. אני גולש במהירות של מגה וחצי של בזק בין לאומי.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר זה עוד מעולה...אני במקרה הכי טוב, מוריד על 25KB. וזו לא יכולה להיות בעייה עם המהירות ההורדה של HOT כי באתרים אחרים אני מוריד על 200KB בכייף.עכשיו באיזו הפצה כדי להשתמש? ובאילו הגדרות?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים זה עוד מעולה...אני במקרה הכי טוב, מוריד על 25KB. וזו לא יכולה להיות בעייה עם המהירות ההורדה של HOT כי באתרים אחרים אני מוריד על 200KB בכייף.עכשיו באיזו הפצה כדי להשתמש? ובאילו הגדרות?לא חסר מדריכים ברשת, תגגל את זה
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר חיפשתי, הרבה מהם חובבנים. ובסוף רק מאטים את האימיול.אני בטוח שיש פה מומחה...אז בבקשה, קצת עזרה...
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים לכותב ההודעה(המקורית)יכול להיות פשוט שמה שאתה מוריד אין לו הרבה מקורות וזו הסיבה לאיטיות
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אם הורדת על 25 קילובייט זאת אומרת שזה מה שאותו בן אדם יכל לספקאחרי הכל הוא כנראה משתף מלא דברים אחרים והאפלוד שלו מתחלק בין מלא אנשים שמורידים דברים אחרים ממנוזה שאתה מוריד מאתרים ב200 זה בגלל שהם יושבים של שרתים יקרים עם הרבה אפלודוהאנשים שמשתפים הם אנשים רגילים כמוך וכמוני עם חיבורים פשוטיםוגם אם יש הרבה מקורות זה לא משנה אלא אם יש לך קרדיט מפלצתי כי אחרת אתה יושב בתור מבין אלפי משתמשים אחרים, בגלל השיטה המפגרת של אימיולבביטורנט זה לא ככה כי שם אחד משתף לשני אז שנוצר נחיל של משתפים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.