עבור לתוכן

שאלה לגבי 1950XT וHDCP

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס מסך

Sapphire X1950XT 256MB

עכשיו גם באתר של ATI וגם של Sapphire רשום שיש תמיכה ב HDCP עבור הכרטיס הזה.

אבל יש כוכבית קטנה קטנה שאומרת שזה לא בכל הגירסאות או המוצרים.

עכשיו אני רוצה לקנות LCD TV ולחבר אותו ב HDCP ( הLCD תומך ) אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלי תומך או לא יש איזה דרך לבדוק לפני שאני קונה LCD ב 10K.....

תודה,

ניר.

פורסם

אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם HDMI?

לHDCP אין יציאה מיוחדת, זה דרך HDMI/DVI-D 1.2 ומעלה...

פורסם
  • מחבר

תראה אני לא מומחה בנושא... הבנתי שיש טכנולוגיה שנקראת HDCP... בדקתי באתר של ATI וספייר וראיתי את השורה הבאה:

Flexible display support

Dual integrated dual-link DVI transmitters

DVI 1.0 compliant / HDMI interoperable and HDCP ready*

Dual integrated 10 bit per channel 400 MHz DACs

16 bit per channel floating point HDR and 10 bit per channel DVI output

Programmable piecewise linear gamma correction, color correction, and color space conversion (10 bits per color)

Complete, independent color controls and video overlays for each display

High quality pre- and post-scaling engines, with underscan support for all outputs

Content-adaptive de-flicker filtering for interlaced displays

Xilleon TV encoder for high quality analog output

YPrPb component output for direct drive of HDTV displays

Spatial/temporal dithering enables 10-bit color quality on 8-bit and 6-bit displays

Fast, glitch-free mode switching

VGA mode support on all outputs

Drive two displays simultaneously with independent resolutions and refresh rates

וזה נורא בילבל אותי, כי יש שמה אם תשים לב כוכבית ולמטה באתר רשום בכוכבית את המשפט הבא:

*Specifications are subject to change without notice and may vary depending upon product sku*

לכן שאלתי את השאלה אני ישמח אם תחשוף יותר מידע על העניין הזה ככה שאני יהיה מוכן יותר בקניית ה LCD...

פורסם

שוב פעם HDCP זה לא חיבור, זה פרוטוקול לאבטחת מידע דיגיטאלי.

אתה יכול להמיר את הDVI לחיבור HDMI אבל הממיר הזה יחסית יקר(כ30-40 דולר לממיר, כ100 דולר לכבל DVI-HDMI של 2.5-3 מטר)

כבל HDMI רגיל עולה כ50-60 דולר ל2.5 מטר.

ה* כי HDCP דורש רכיב חומרתי נוסף, הדבר הזה נופל תחת האחריות של הHIV(לא איידס :)) אז עם באתר של הדגם הספציפי שלך/על הקופסא של הכרטיס רשום תמיכה בHDCP אז יש, אחר אין.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז זו הוצאה מיותרת אני חושב כרגע.

ממש תודה.

שאלה אחרונה היא האם אני יראה ממש ממש טוב את המחשב אם אני יחבר כבל DVI רגיל לכרטיס ולטלויזיה...

והאם אני יוכל לכוון רזולוציות שונות עבור המסך של המחשב ועבור הטלויזיה?

פורסם

אוקי אז זו הוצאה מיותרת אני חושב כרגע.

ממש תודה.

שאלה אחרונה היא האם אני יראה ממש ממש טוב את המחשב אם אני יחבר כבל DVI רגיל לכרטיס ולטלויזיה...

והאם אני יוכל לכוון רזולוציות שונות עבור המסך של המחשב ועבור הטלויזיה?

HDCP זה פורמט לצפיה בסרטי HD מוגנים.

DVI/HDMI כולה חיבור דיגיטאלי, האיכות צפיה במסך תיהיה זהה אם תחבר אותו בHDMI/DVI(בHDMI יש גם סאונד) אם יש או אין HDCP, ההבדל היחידי שבלי מסך, כונן HD-DVD, וכרטיס מסך תומכי HDCP לא תוכל לצפות בתוכן מוגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים