פורסם 2002 בדצמבר 2522 שנים כמה עולה היום ה Gigabyte RADEON 9500 PRO מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות אותו חבר שלי אמר לי שהוא עולה 1200 שקל ואני לא יודע אם זה נכון.... תודה... :
פורסם 2002 בדצמבר 2522 שנים הוא לא קייםעוד לא יצאנאדה כלוםאבל יש את המקורי של ATI שכבר יצאאבל בלתי אפשרי למצוא אותו בכל העולםאלה רק במחשבי מותג שעולים פי 2 ממה שהם שוויםובמקרים שלהם כבר עדיף לקחת את הR9700פרוואתה יוצא מורווח
פורסם 2002 בדצמבר 2522 שנים Well it would take it a few weeks to reach our desolate countrybut it will be here soon and it will cost around the 1200 NIS marksome stores are offering it but they are simply taking preorders
פורסם 2002 בדצמבר 2522 שנים מחבר הוא לא קייםעוד לא יצאנאדה כלוםאבל יש את המקורי של ATI שכבר יצאאבל בלתי אפשרי למצוא אותו בכל העולםאלה רק במחשבי מותג שעולים פי 2 ממה שהם שוויםובמקרים שלהם כבר עדיף לקחת את הR9700פרוואתה יוצא מורווחאני יודע שATIהכריזו על 220$בארה"באז כשהוא יצא בGigabyte אני חושב שהוא יעלה בסביבות ה1200שקל אבל אני לא יודע בטוח!
פורסם 2002 בדצמבר 2522 שנים מה רע בכרטיס של ATI? הכוונה למה לחכות לכרטיס של ג'יגהבייט כשיש כבר את זה של ATI יש הבדל בינהם?
פורסם 2002 בדצמבר 2522 שנים הם מציעות את הכרטיס של ATIלא של ג'יגבייטג'יגהבייט עוד לא הכריזו עליו עדייןאבל כנראה הם יעשו זאת בקרוב
פורסם 2002 בדצמבר 2522 שנים כמה פעמים צריך לומר?גי'גבייט עוד לא היציאו את הכרטיס אז לאף אחד אין אותוואם אתה מתכוון שיש להם את הATIאתה מוזמן להתקשר ולשאול אם יש להם במלאיכי אין להםולא יהיה להם עד שלכל שאר העולם יהיהעריכה:ערכתי את הדבר שכתבתי פהמי שהספיק לראות חבלומי שלא הספיק גם חבל..
פורסם 2002 בדצמבר 2522 שנים Lev you amaze me a kid your age with such a good intelligenceand such bad mannerswell i hope only the intelligence will stay when you grow up
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים ;D HEH.... כנראה האינטליגנציה לא כל כך קשורה לכישורי קריאה ובקשר ל 9500 פרו , אם הוא לא זמין במלאי זה שיווק קצת מלוכלך לדעתי, צריך שדברים כאלה יפסקו.
פורסם 2002 בדצמבר 2622 שנים שיצא הצ'יפסט R300 הוא יצא בגירסה הראשונה בתור RADEON 9700PRO ראיתי כמה ביקורות (שאין לי כתובות אליהם)שהכרטיס המקורי של ATI היה שווה בביצועים לכרטיס של הרקולס.ככה שהכרטיס המקורי של ATI אמור גם פה להיות כרטיס איכותי עם ביצועים מעולים.הוא עולה ב-KSP {חנות בחיפה} 1250ש"ח וב-PCH הוא עולה 1320ש"ח.אבל אני הייתי מחכה שבוע-שבועים לכרטיס של הרקולס (שכבר הוכרז לפני חודש),מבחינת מחיר אני מאמין שהוא אפילו יהיה יותר זול מזה של ATI, ב-9700PROהכרטיס של ATI יותר יקר משל הרקולס אז אני מאמין שזה יהיה אותו הדבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.