פורסם 2007 בפברואר 918 שנים הפלייסטיישן שלי עובד סבבה, אבל הוא מגמגם בסרטים ולדעתי הוא עושה גם טיפה יותר רעש ממה שהוא אמור לעשות...ממה זה יכול להגרם?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים בקשר לרעש תפתח אותו ותנקה את המאוורר אם יש לך או שזה יכול להיות שהוא מתחמם יותר מידיתוכל גם לקחת למעבדה לבדוק אותוד"א איזה PS?1 2 3 ?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר איך אפשר לפתוח אותו ולנקות את המאוורר?אני פוחד לעשות כזה דבר...וכן - הוא מתחמם מאד כבר אחרי שעת משחק.מה לעשות?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אמרו לך מה לעשות - תפתח את המכשיר ותבדוק אם הוא סתום מאבק.. אם כן, תנקה את המאווררים.. אם לא בא לך להנות לבד , אתה תמיד יכול לשלם לטכנאי שיהנה בשבילך.. ואם זה לא אבק אתה יכול תמיד להתקין איזה BIG TYPHOON ..
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר מה - יכול להיות שהגמגום נובע מאבק במאוורר?הראש וההתחממות אני מבין - אבל הגמגום?ואיך אפשר לפתוח את הסוני?יש הנחיות איפשהו?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר וואלה - אני באמת מקווה אז שניקוי המאוורר יפתור את זה...זו נראית לך הסיבה גם אם הגמגום מופיע ישר בחמש דקות הראשונות של המשחק?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים חחחח זה מאוורר למעבדים של מחשביםhttp://hwzone.co.il/reviews/bt-vx/^^ ראה עוד מידע שם.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר ניסיתי לפתוח את ה PS2.רק מתחת לשני מלבנים היו ברגים (נראה לי).ולא הצלחתי לפתוח אותו בכל זאת...
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים ניסיתי לפתוח את ה PS2.רק מתחת לשני מלבנים היו ברגים (נראה לי).ולא הצלחתי לפתוח אותו בכל זאת...תעשה סריקה מקיפה של הPS2 שהוצאתה את כל הברגיםותיזהר על החלקים הקטנים שלא יאבדו לךיש לי PS1 הדק והקטן ופירקתי אותו בלי בעיה תוך דקהאבל מן הסתם יש הבדל בין 1 ל 2ד"א רעיון ממש חכם לשים BT על 360 או על PS3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.