פורסם 2007 בפברואר 918 שנים שלום לכולם איכשהו, ההורים שלי נתקעו בלי מודם בבית בינתיים השאלתי מודם ADSL מחבר והפתרון שלי בינתיים הוא להגדיר את הנתב הנ"ל הבעיה היא שזה לא כ"כ הולך :-X אני מצרף תמונות של הממשק, מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי אם צריך עוד משהו, תבקשו
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים חוץ מה GUI המגניב שאני רואה פעם ראשונה, ממבט ראשון הכל נראה לי בסדר גמור... תנסה לעשות פינג מתוך הראוטר החוצה כי יכול להיות שזאת בעיית client .ואז תנסה לבטל את ה"פיירוול".
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר ניסיתי לעשות פינג ולבטל את הפיירוול :'( בעצם, לא ניסיתי מתוך הראוטר אלא מהCMD נבדוק את העניין...[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 23:29:47 טוב, זה נראה לי כמו חדשות טובותעשיתי פינג לגוגל וקיבלתי את ההודעה הבאה Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 72.14.221.104, timeout is 2 seconds: !!!!! Success rate is 100 percent (5/5), round-trip min/avg/max = 92/94/96 ms מה עושים עכשיו? עריכה:משום מה זה עובד פתאום, נראה אם זה יחזיק מעמד תודה
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אין מה להגיד ראוטרים של סיסקו הם סוף הדרך הוא אפילו מזהה את החיבור אחרי הDSLAM , לא הרבה יכולים לזהות אם הם יושבים על ATM או GBE מתפלא כול פעם מחדש דרך אגב כמה שילמת על החייה הזאת?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר הוא אפילו מזהה את החיבור אחרי הDSLAM , לא הרבה יכולים לזהות אם הם יושבים על ATM או GBE לא הבנתי מה זה אומר :-[ דרך אגב כמה שילמת על החייה הזאת? דוד שלי קיבל אותו מנטויז'ן במתנה כלקוח עסקי שלהם לא היה לו מה לעשות איתו, אז הוא נתן לי אותו גם לי לא היה ממש מה לעשות איתו עד שההורים שלי נתקעו בלי מודם.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים כמה אתה מוכר?אגב, הממשק הוובי של סיסקו ידוע כגרוע. נהוג לקנפג נתבים שלהם בCLI (פקודות בטלנט)
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים ה GUI ממש מגניב, למרות שהייתי מעדיף לקנפג אותו ב CLI(Command Line Interfaceד"א לא הגדרת שום Vlan נכון?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אגב, ב-routing, הinterface צריך להיות dialer0 ולא ATM0מי שמוציא אותך לאינטרט הוא החייגן ולא כרטיס ה-ADSL.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר הוא אכן על DIALER0 אצלי התמונות זה בשלב שעוד שיחקתי עם ההגדרות על מנת לקבל חיבור לאינטרנט ה GUI ממש מגניב, למרות שהייתי מעדיף לקנפג אותו ב CLI(Command Line Interface ד"א לא הגדרת שום Vlan נכון? יש 2 ממשקי GUI SDM EXPRESS וSDM שבו יש המון אפשרויות שאת רובן אני לא מכיר/מבין :-X אגב, הממשק הוובי של סיסקו ידוע כגרוע. נהוג לקנפג נתבים שלהם בCLI (פקודות בטלנט) אם הייתי יודע איך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.