עבור לתוכן

מחפש LCD באזור ה-4500 ש"ח למחשב ולטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

מחפש LCD באזור ה-4500 ש"ח (ומטה) למחשב ולטלוויזיה, זאת אומרת שהשימוש הראשי ב-LCD יהיה גלישה באינטרנט, משחקים וכו', ובנוסף לכך אני רוצה לחבר אליו כבלים (HOT). ראיתי בטרקלין LCD של Lenco בגודל 26 אינץ' במחיר של 4200 ש"ח וזה נשמע טוב, אני לא זוכר מה הדגם, אבל כתוב על הפאנל HDTV Ready.

מה אתם ממליצים?

פורסם

2407WFP צריך להיכנס לתקציב בערך

פורסם
  • מחבר

2407WFP צריך להיכנס לתקציב בערך

דווקא אני שוקל את ה-2007WFP, לדעתי זה עדיף מבחינת מימדים ומחיר.

אבל הבעיה היא שזה LCD מותאם למחשב, איך אני מחבר אליו ממיר של HOT? האם יש שלט מצורף?

אני לא רוצה שהטלוויזיה תהיה תלויה במחשב.

פורסם

מחפש LCD באזור ה-4500 ש"ח (ומטה) למחשב ולטלוויזיה, זאת אומרת שהשימוש הראשי ב-LCD יהיה גלישה באינטרנט, משחקים וכו', ובנוסף לכך אני רוצה לחבר אליו כבלים (HOT). ראיתי בטרקלין LCD של Lenco בגודל 26 אינץ' במחיר של 4200 ש"ח וזה נשמע טוב, אני לא זוכר מה הדגם, אבל כתוב על הפאנל HDTV Ready.

מה אתם ממליצים?

LCD 26 של חברה גרועה במחיר בשמיים.

הדל ללא ספק בגלל שהוא קודם כל למחשב.

פורסם

הדל 2407 יתאים לך אני חושב ..והוא לא חייב להיות תלוי במחשב יש לו כניסה כזאת RCA או SVIDEO שאתה יכול לחבר ממיר ישירות אליו וליראות טלויזיה..

יש את זה גם ב 2007...

בקשר לשלט שלט אין אבל אתה משתמש בשלט של הממיר שלך...

פורסם
  • מחבר

הדל 2407 יתאים לך אני חושב ..והוא לא חייב להיות תלוי במחשב יש לו כניסה כזאת RCA או SVIDEO שאתה יכול לחבר ממיר ישירות אליו וליראות טלויזיה..

יש את זה גם ב 2007...

בקשר לשלט שלט אין אבל אתה משתמש בשלט של הממיר שלך...

אם אני אלך על ה-Dell, אז כנראה על ה-2007WFP.

אתה בטוח שהשלט של הממיר יכול לשלוט על המסך הזה? יש לו קליטת IR?

איך המסך קובע מאיפה לקבל אות - מחשב או ממיר? אני רוצה שהוא יקלוט מהממיר רק כשאני מפעיל את הממיר, אפשרי?

פורסם

השלט שולט בממיר,ולא במסך.

פורסם
  • מחבר

השלט שולט בממיר,ולא במסך.

מן הסתם, אבל אפשר לכוון את השלט לטלוויזיה לדוגמה. שאלתי בגלל ש-aleXtazi כתב שאני יכול להשתמש בשלט של הממיר.

בקיצור, אני חושב שה-Dell לא בשבילי, מכיוון שאני לא אשתמש בו כמו שצריך כטלוויזיה.

יש הצעות אחרות ל-LCD שהוא טלוויזיה ומתחבר למחשב?

פורסם

הבעייה שלך זה שלא תוכל לשלוט על העוצמה של הקול דרך השלט של הHOT? (ברור לך שערוצים עדיין תוכל להעביר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים