עבור לתוכן

OverUse באנטרנט

Featured Replies

פורסם

המון ISP בעולם תומכים בWEBCACHE

אולי אנחנו לא מדברים על אותו דבר, אני מדבר על Caching להורדות ב eMule ולא רק דרך הדפדפן.

פורסם

זה בדיוק הWEBCACHE

:)

פורסם

כל העסק הזה יפול דיי בקרוב, חנויות מקוונות גדולות (אמאזון לדוגמא) יתחילו בשירות של הורדת סרטי DVD בתשלום במקום לקנות פיזי את המוצר.

אם ספקיות האינטרנט רוצות לגרום לישראל לראות כמדינה מפגרת, אז הן יכולות להמשיך עם המגבלה המגוכחת (אצלי 3 מחשבים מחוברים לאינטרנט).

פורסם

כל העסק הזה יפול דיי בקרוב, חנויות מקוונות גדולות (אמאזון לדוגמא) יתחילו בשירות של הורדת סרטי DVD בתשלום במקום לקנות פיזי את המוצר.

אם ספקיות האינטרנט רוצות לגרום לישראל לראות כמדינה מפגרת, אז הן יכולות להמשיך עם המגבלה המגוכחת (אצלי 3 מחשבים מחוברים לאינטרנט).

לא מדייוק זה כלכלה נכונה ...

כדי שתוכל לשתמש מעבר להגבלה...אתה תשלם עוד כסף ....לחברת האינטרנט ..

וכך הם גוזרים עליך קופון נוסף

זה היה ברור שהיה כזו הגבלה בגלל השחיקת המחירים של החברות (תחרות בינהם) היו צריכים לבנות מודל תימחור חדש ..

צריך לראות את התמונה הגדולה ....לכן מי שמוריד היום ב EMULE שידע שזה לזמן מוקצב ...

פורסם

ממש לא, יש חבילות בחו"ל עם הגבלת תעבורה, במקרה שלנו בארץ זו הגבלה באותיות קטנות, הספקית בכלל לא מודיעה לך שיש הגבלה.

פורסם

אתה טועה לחלוטין, אינטרנט זהב ונטוויז'ן מודיעים לכל לקוח בין אם הוא בור שלא יודע להשתמש בCMD אפילו או איך להגיע לCP, ובין אם הוא PC WIZ שיכול לפרוץ לפנטגון מתוך שינה, נציגי השירות מודיעים לכל מתחבר חדש שיש הגבלה לכמות התעבורה החודשית.

אני אומר זאת מתוך ניסיון.

פורסם

מה עם ברק (שזה בעצם netvision) ועם בזק-בינלאומי ? גם להם יש שגעונות ?

פורסם

לא

פורסם

אתה טועה לחלוטין, אינטרנט זהב ונטוויז'ן מודיעים לכל לקוח בין אם הוא בור שלא יודע להשתמש בCMD אפילו או איך להגיע לCP, ובין אם הוא PC WIZ שיכול לפרוץ לפנטגון מתוך שינה, נציגי השירות מודיעים לכל מתחבר חדש שיש הגבלה לכמות התעבורה החודשית.

אני אומר זאת מתוך ניסיון.

10 שנים בנטויז'ן ופעם אחת לא אמרו לי.

פורסם

נתקלתי במשהו הרבה יותר מוזר, מקרה שבו ספק האינטרנט חסם למשתמש PORT , כלומר לא מאפשר לשלוח ולקבל מידע לנקודה מסויימת באינרטנט

לפי הלקוח (חבילה של 500\5000) הוא טוען שהוא שולח ביום סביבות הסביבות הגיגה ומקבל עד 4 גיגה וכול זה ביום , אחרי חודש שימוש אקטיבי בקו פשוט הספק חסם לו את כתובת הIP ... הוא השתמש בקו לצורך שליחה וקבלה של חומר צילום ברזולוציה מאוד גבוה עם איזה מישהו בחו''ל...

לדעתי זה ממש אבסורד!!!! למזלי לי לא עשו את זה... כי אני לא מרחם על הקו ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים