פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מה ההבדל בין הגירסאות הבאות:Windows XP Professional Corporate SP2Windows XP Professional OEM SP2Windows XP Professional N Corporate SP2Corporate זה מה שיש לי וזה תמיד מה שהשתמשתילאחרונה אני רואה גם N Corporate ו- OEM אפשר לדעת מה ההבדל ביניהן ?ועוד שאלה, יש לי סידיקי מקורי שפועל לי עם הגירסא של ה-Corporate ...זה יעבוד לי גם עם ה-2 האחרות האלו ?
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אמרו לך כבר לקרוא את החוקים, Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת. יצא מגניב
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר אהה וואלה?סבבה אז זה לדיוןמה ההבדל ביןWindows XP Professional Corporate SP2Windows XP Professional OEM SP2Windows XP Professional N Corporate SP2יענו אני לא מבין השם של זה ככה כל כך מפריע לך בעיניים? אני שאלתי על הגירסא לא ביקשתי פה לינק להורדה או שאלתי משהו בסגנון הזה.. דיברתי על דברים אחרים לגמריבקיצור משהו יכול לענות בבקשה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.