עבור לתוכן

Anti Aliasing-שאלה

Featured Replies

פורסם

אני בתמונה לא רואה שום הבדל בין 2 ל4 וגם לא כשניסיתי בCARBON היום... לעומת זאת בין 4 ל 8 יש הבדל גדול אבל לפי מה שאתה אומר גם בביצועים..

זה ממש לא אמור להיות ככה.

אם אתה לא רואה הבדל בין AA*2 לבין AA*4 על אחת כמה וכמה לא תראה הבדל בין AA*4 לבין AA*8.

פורסם

עובדה חח.. אומנם בין 0 ל 2 יש הבדל גדול אבל עדיין יש טיפה מדרגות וב8 ממש צריך להתאמץ כדי לראות

פורסם

עובדה? יכול מאוד להיות שאתה פשוט מדמיין.

אם אתה לא רואה הבדל בין X2 לבין X4 אתה לא תראה הבדל בין X4 לבין X1024, זאת עובדה.

זה כמו שתגיד שאתה לא רואה למרחק של קילומטר אבל כן רואה למרחק של 8 קילומטר, אותו הדבר פה.

פורסם

וואי איזה פאדיחה xD הסתכלתי על ה2X TSAA הזה וחשבתי שהוא 4.. בגלל זה לא היה הבדל :kopfpatsch: :kopfpatsch:

סליחה, טעות [גדולה] שלי...

עכשיו רואים הבדל בין כולם

פורסם

לגבי השאלה ששאלו קודם = גם 7600GT ואולי אפילו פחות יריצו חלק את HL2 עם הגדרות מקסימליות ו FSAA X 8 .

לגבי המשחק הספיציפי NFS: CARBON - אין שום שינוי, בדוק , בין AA X 2 ל AA X 4 .

אין לי מושג למה. נראה לי שהמשחק פשוט לא מפעיל את ה 4. ראיתי שינוי רק כשאילצתי FSAA X 4 ישירות מהדרייבר.

אולי זה רק אצלי ?! :s05: אשמח אם מישהו יוכל להעלות תמונה של הבדל במשחק בין AA X 2 ל AA X 4 . ( ולא מאולץ מהדרייבר ! )

פורסם

יש לי 7600GS ואני לא מאמין שיש מצב שאני אריץ HL2 על הגדרות גבוהות ועוד עם AA... אבל יש מצב שזה צוואר בקבוק אצלי במערכת.. בכל מקרה היא קקה =\

פורסם

עובדה? יכול מאוד להיות שאתה פשוט מדמיין.

אם אתה לא רואה הבדל בין X2 לבין X4 אתה לא תראה הבדל בין X4 לבין X1024, זאת עובדה.

זה כמו שתגיד שאתה לא רואה למרחק של קילומטר אבל כן רואה למרחק של 8 קילומטר, אותו הדבר פה.

מצד שני אתה יכול להגיד לדוגמא שיש בחורה שהיא נורא מכוערת, ואם היא תתרחק חצי קילומטר, היא עדיין תראה נורא נורא מכוערת, כנ"ל גם קילומטר, אבל אם היא תתרחק למרחק 2.5 קילומטר, היא כבר תראה דיי כוסית.......אבל אם היא תתרחק יותר זה לא יגרום לה להראות כוסית יותר, כי כבר בת'כלס אתה לא רואה את הכיעור שלה... אז האנלוגיה שלך לא נכונה בכל מצב.

פורסם

או קיי , אז ככה :

אני מתקן את עצמי ואת התגובה שלי מהעמוד הקודם. לאחר עשרות צילומי מסך מהמשחק NFS:C גיליתי שיש הבדל כלשהו בין שלושת המצבים.

הוספתי שלוש צילומי מסך משלושת המצבים, NO-AA , AA-X2 ולבסוף AA X4 . לפי דעתי מצב ה AA X2 נראה הטוב ביותר.

גם בצילומי מסך אחרים שבדקתי (לא אלו שהעלתי) מצב ה AA X2 נראה הטוב ביותר מבין השלושה, שוב - לפי דעתי..

אכן קורה משהו במצב ה AA X4 אבל לא בהכרח שינוי לטובה.. תוסיפו למשוואה הזאת את הקטע שצריך לבדוק את התמונות בתכנה כמו פוטושופ כדי לראות את ההבדלים אז עד כמה וכמה שהם זניחים תוך כדי משחק.. אבל, ישנם משחקים שבהם השינוי בין המצבים מורגש ביותר ונראה לעין בצורה שלא יכולה להשתמע לשני פנים.. בקיצור, תמונות :

נ.ב - למה הלחצן "קבצים נוספים" לא עובד לי ?! ??? הייתי צריך לערוך את ההודעה שלוש פעמים ולהוסיף לה כל פעם תמונה נוספת.. (מנהלים ??)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה אתה לא רואה הבדל בין התמונות אז אתה בבעיה...

פורסם

רואים הבדל ברור.. מעניין שהצבע משתנה על הגריל בX2 ובX4 זה כמו בלי..

פורסם

אתה אתה לא רואה הבדל בין התמונות אז אתה בבעיה...

ואיפה בדיוק אמרתי שאני לא רואה הבדל ??

אמרתי שיש הבדל אבל לא משהו שאפשר כמעט לראות בעין.

שים לב שה X2 מחליק יותר את השינון מה X4. הX4 נראה יותר כמו בלי AA..

פורסם

עדיין לא הוציאו כרטיס מסך עם free AA? שמעתי שלR600 יהיה

פורסם

מצד שני אתה יכול להגיד לדוגמא שיש בחורה שהיא נורא מכוערת, ואם היא תתרחק חצי קילומטר, היא עדיין תראה נורא נורא מכוערת, כנ"ל גם קילומטר, אבל אם היא תתרחק למרחק 2.5 קילומטר, היא כבר תראה דיי כוסית.......אבל אם היא תתרחק יותר זה לא יגרום לה להראות כוסית יותר, כי כבר בת'כלס אתה לא רואה את הכיעור שלה... אז האנלוגיה שלך לא נכונה בכל מצב.

אם לא מנסים להתחכם, ההסבר שלי עובד כמו שעון ;)

פורסם

לי לא עוזר בכלל X2 X4 X6 זה נכון של x1950 pro יש עד 6?AA.הכל אצלי מטושטש חחחח בטח כבר יצא לכם לראות הודעות שלי.אבל אצלי זה מטושטש שממש מוציא אותך מהכלים.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים