פורסם 2007 בפברואר 818 שנים http://www.icell.co.il/article_54.html אחד המכשירים המרשימים ביותר שראיתי... שיגעון מסכי המגע בעיצומו
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים פששש.. נייסלמרות שאם אני לא טועה לאיי פון יש רזולוציה יותר גבוה, וגם יש את הקטע של ה 4-8 גיגה זכרון שבא איתו... אבל גם לזה יש את היתרונות שלונראה נחמד ביותר
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים יש לו כמה פיצ'רים מעניינים אבל אני לא רואה סיבה להסתובב עם מכשיר כזה ברחוב..למרות שהם מצהירים שהמכשיר "לא גדול מימדים" (כן, בטח..)
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים גדול לא גדול עם מכשיר כזה אני מאמין שהייתה מסתובב בכייף ברחוב ואפילו אם מכשיר יותר גדול כל עוד הוא יותר מתקדם מה SK המאעפן שיש לך
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אין ספק שזה מכשיר הרבה (הרבה הרבה הרבה..) יותר מתקדם. אבל הוא סתם ענק. ואני מבקש! לא ללכלך על ה-SK המתפרק שלי...
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר גדול??? לא קראתם שם משהו! המכשיר יותר קטן מה-V3X בכל מידה!! אורך רוחב ועובי! הוא ממש לא גדול
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים וואו איזה אכזרית בונה 5 מגה פיקסל פשוט דאםםםםםםםםםםםםםםעוד לא למדת שכמות הפיקסלים לא מעידה על איכות תמונה?
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים עוד לא למדת שכמות הפיקסלים לא מעידה על איכות תמונה?תכלס...ומי צריך 5 מגה פיקסל לעזאזל, כאילו שזה הדבר הכי קריטי...מה שכן, כמו שמישהו קודם לכן אמר פה שהמכשיר קטן מה V3X מכל הכיוונים וזה דבר מדהים! (לא בדקתי את זה אבל אני סומך על המילה שלו)על אחת כמה וכמה שהוא מפוצץ בטובין...לגבי ה iPhone - ראיתי את הקליפ של סטיב ג'ובס שהציג אותו, וגם מנכ"ל אפל שהציג אותו במשדר של CBS, עושה רושם קטלני חד וחלק.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים תכלס...ומי צריך 5 מגה פיקסל לעזאזל, כאילו שזה הדבר הכי קריטי...מה שכן, כמו שמישהו קודם לכן אמר פה שהמכשיר קטן מה V3X מכל הכיוונים וזה דבר מדהים! (לא בדקתי את זה אבל אני סומך על המילה שלו)על אחת כמה וכמה שהוא מפוצץ בטובין...לגבי ה iPhone - ראיתי את הקליפ של סטיב ג'ובס שהציג אותו, וגם מנכ"ל אפל שהציג אותו במשדר של CBS, עושה רושם קטלני חד וחלק.כן אבל ה IPHONE KT יכנס לך לכיס !!!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.