עבור לתוכן

G5 חדש הצטרף למשפחה... כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

קניתי G5 מנועה ומקלדת מולטימדיה גם כן של לוג'יטק ויש לי כמה שאלות.

1. אני באמת היחיד שחושב שהמשקל של העכבר מספיק ללא המשקולות והמשקולות סתם עושות אותו כבד מידיי?

2. רק אני מרגיש שכשיש משקולות במשקל כבד יחסית אז מרגישים בצורה מוגזמת שהמשקל בתוך העכבר ממוקד על האיזור האמצעי-אחורי?

3. איזה שימוש ננתם אצלכם לכפתור שליד הבוהן? הקטע של "הקודם" שיגע אותי.. הייתי לוחץ עליו בטעות והוא היה זורק אותי דפים אחורה.. וגם בלי "הבא" הוא לא ממש שווה לדעתי.. בינתיים עשיתי אותו Middle Button בנוסף לגלגלת ואני משתמש בו כדי לפתוח ולסגור טאבים בפיירפוקס כי הגלגלת קשה ללחיצה...

תודה לכל מי שיענה :)

פורסם

1. לא יודע מה אם כל השאר אבל המשקל של העכבר בסדר גמור גם בלי המשקולות

2. לא יודע לא ניסיתי וגם אין לי למה לנסות

3.לא משתמש בו תנסה לעבוד עם הגלגלת באמת בהתחלה זה קצת קשה אבל אחרי שבוע בערך התרגלתי וזה נוח כמו עם כל עכבר אחר..

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אחי..

בעיקרון סבבה לעבוד עם הכפתור הזה כמו שכיוונתי אותו במקום הגלגלת כי הגלגלת קצת קשה.. אבל חשבתי שאולי למישהו פה יש רעיון טוב יותר למשהו לעשות עם הכפתור הזה.. אם לא אז הוא פשוט ישאר ככה ;)

אם יש עוד תגובות ותשובות לשאלות שלי אשמח לשמוע...

פורסם

כל אחד מה שנוח לו ואיזה כפתוןרים ששימושיים אצלו אם אתה עובד הרבה על מסמכים אתה יכול לעשות העתק או הדבק או כל דבר אחר שאתה משתמש בו הרבה

פורסם

אני שמתי אותו על CLOSE

שמתי בעכבר את כל המשקולות הקלות שקיבלתי בחבילה... בכבדות אני לא משתמש בכלל...

אולי אני אשנה את זה, כנראה שהדבר נבע מההתלהבות שבקנייה ולא ממש מנוחות... אבל כבר התרגלתי אז אני לא יודע :P

עידכון

אחרי הנושא הזה, הוצאתי את כל המשקולות וזה באמת יותר נחמד...

פורסם

1. אני עובד בלי משקולות בכלל.

2. לא יודע, ^^.

3. אני בכלל ביטלתי אותי.

פורסם

לי יש אומנם את הMX518

אבל במקום כפתור "הבא" שמתי להגדיל

מאוד נוח שפותחים עוד דף אינטרנט ו הוא לא מוגדל

פורסם

^^^

מחזק :xyxthumbs:

גם לי יש 518 ושמתי אחד שתפקידו לסגור חלונות (וכל חלון, בין אם זו שיחה במסנג'ר או סרט שמתנגן. מאוד מאוד שימושי בפורום אם אתה פותח הרבה דפים) וכפתור אחד שתפקידו להגדיל חלונות (מאוד שימושי לפורום)

פורסם

^^^

מחזק :xyxthumbs:

גם לי יש 518 ושמתי אחד שתפקידו לסגור חלונות (וכל חלון, בין אם זו שיחה במסנג'ר או סרט שמתנגן. מאוד מאוד שימושי בפורום אם אתה פותח הרבה דפים) וכפתור אחד שתפקידו להגדיל חלונות (מאוד שימושי לפורום)

איך אני עושה שהוא יסגור לשונית אחת ולא את כל החלון

עריכה:

הסתדרתי תודה רבה

פורסם

1.לגבי המשקולות זה עניין של טעם והרגל.אני שמתי 6 משקולות קלות ועכשיו הוצאתי לבדיקה והוא ממש קל.

2 ממש לא הבחנתי בכך.כלומר זה מתאים לי.

3.לגבי הכפתור.אצלי הוא משמש ל BACK.וממש נוח (מעולם לא נלחץ בטעות).בכמה משחקים אני מתקופף איתו.משום מה אחרי שעת עבודה הוא מפסיק לעבוד :nixweiss:

פורסם

לדעתי המשקולות הן דבר מושלם, ובלעדיהן העכבר ממש ממש קל ( מתוכנן ).

את ה-back אני השארתי, נוח לי מאוד ואני אף פעם לא לוחץ בטעות, כי בניגוד לעכברים אחרים, יש שקע ממש גדול ומושלם לבוהן כך שהיא נשרת שם בנוחותה שלה ולא עושה בעיות.

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל אני לא יכול לסבול עכבר קל..אז שמתי את כל המשקולות הכבדות, ואת הBACK השארתי כמו שהוא, פשוט נוח מאוד, רק חבל שאין FORWARD.

פורסם

גם אני חייב עכבר כבד, אני השארתי רק שלוש מהקלות, אבל כל כמה זמן אני מחליף, עד שאני אמצע את הסידור המושלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים