עבור לתוכן

ההבדל בין Media Player הסטנדרטי לבין PowerDVD בקבצי SVCD...?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמתי לב למשהו מאוד מאוד מוזר ומעניין:

התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR כדי להקליט מהטלוויזיה למחשב בפורמט SVCD והכל עובד פיקס, אני מקליט, שומר והאיכות מצויינת.

הבעיה היא שכשאני פותח את הקבצים שהקלטתי בתוכנה Media Player שבאה עם ה-Windows, ישנו סמל קטן שזה התיאור שלו: הוא נמצא בצד ימין למעלה של הוידאו, הוא בנוי מתשעה ריבועים לבנים/שחורים (בהתאם לרקע שמאחוריהם) כאשר בתוך הריבוע הימני העליון ביותר יש ריבוע נוסף, קטן יותר בצבע שחור/לבן (בצבע המנוגד לצבע הריבוע הגדול יותר שבו הוא נמצא).

מה שמוזר ומעניין פה, זה שהסמל מופיע רק כאשר אני פותח את הוידאו ב-Media Player. כאשר אני פותח את הוידאו ב-PowerDVD אין את הסמל! כאילו לא היה שם מעולם!

שמתי לב שזה כך גם בכל הקליפים שיש לי באיכות SVCD, יש את הסמל הזה רק כשאני פותח אותם ב-Media Player.

מישהו אולי יודע למה זה קורה?

נ.ב.

בהתחלה חשבתי שאולי התוכנה הזו (InterVideo WinDVR) משאירה את הסמל כדי ש"ידעו" שהוידאו המנוגן הוקלט דרכה, אך כפי שאמרתי - כאשר פותחים את הוידאו ב-PowerDVD הסמל פשוט לא נמצא שם.

אשמח לקבל הסבר לגבי התופעה.

תודה.

פורסם

וזה מפריע לצפות בקובץ ? ::)

פורסם
  • מחבר

לא, בכלל לא, אבל אני ממש ממש סקרן לדעת מדוע הסמל קיים רק כאשר מנגנים את הקבצים ב-Media Player ולמה כאשר מנגנים אותם ב-PowerDVD הסמל פשוט לא מופיע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים