עבור לתוכן

נגן חדש של ארקוס הודלף!

Featured Replies

פורסם

http://www.icell.co.il/article_53.html

נראה מכשיר מדהים! מחכה להכרזה הרשמית... רק שלא יהיה ענק כמו ה-AV700.

פורסם

חבל שלא רשום שת מיע לגבי הנפחים...מקווה שזה יהיה עצום כרגיל (160)...

אני קצת חושב שהם טעו עם המסך מגע - זה סתם עוד משהו שיכול להתקלקל ולשנות את זמן הסוללה..

פורסם

דומה ל - D2 של COWON אבל בגדול :) מקווה באמת שהוא לא יהיה מפלצת

פורסם

דומה?! על מה אתה מדב...חוץ מזה ששניהם בעלי מסך מגע הם שונים לגמרי..

ארכוס לפי דעתי(ואני בטוח שלפי דעת רבים אחרים פה) מובילים בעיצוב(ובביצועים) עם נגני ה-PMP שלהם.

פורסם

נראה טוב!

פורסם
  • מחבר

אין מידע על נפחים.. באתר של הFCC רק כתוב שלמכשיר יהיה HD... מאוד עוזר :)

פורסם

ארכוס לפי דעתי(ואני בטוח שלפי דעת רבים אחרים פה) מובילים בעיצוב(ובביצועים) עם נגני ה-PMP שלהם.

אתה יכול לפרט ובאמת לשכנע אותי עם עובדות מכריעות ואובייקטיביות למה הם מובילים? אני לא טוען שלא, אבל הייתי רוצה לשמוע דברים מעבר להכרזה...

פורסם

לא הכרזתי.

רק אמרתי את העובדות. ;)

אז נכון שהנגנים שלהם לא נפוצים (בכלל!) אבל תשב פעם אחת ותראה סרט בנגן כזה ואז תראה איזה איכות יש לך ביד..גם בוידאו עצמו וגם בשמע, זה פשוט עולם אחר לגמרי מכל הנגנים שאתה מכיר...

סתם לצורך השוואה - איזה נגן יש לך (אם בכלל)?

פורסם

אין לי אף נגן. העניין הוא פשוט, מהבחינה הטכנית (קרי נתונים יבשים ויתרונות/חסרונות המצויים במפרטים) אני רואה ש ARCHOS נחותים לעומת מוצרים מקבילים של COWON, וגם מהבחינה הפרקטית יותר, מכל ה REVIEWS המקצועיים וגם הלא מקצועיים (קרי רשמים של משתמשים רגילים כמוני וכמוך בפורומים שונים) עולה הרושם ש... בוא נאמר ש*לא* עולה הרושם ש ARCHOS "עליונים"... בגלל זה רציתי לשמוע נימוק מלומד, אבל גם עכשיו כל מה שאמרת זה "כי זה פשוט ככה, אתה צריך לראות את זה בידיים שלך", שזה גם סוג של טיעון, אבל זה בהחלט לא מוכיח שמה שאתה אומר הוא נכון. זה טיעון לגיטימי למרות הכל, אני מבין בדיוק את הכוונה שלך, בין אם אתה צודק או לא.

פורסם

בס"ד

מסך מגע-זה הדור הבא :xyxthumbs:

פורסם

אין לי אף נגן. העניין הוא פשוט, מהבחינה הטכנית (קרי נתונים יבשים ויתרונות/חסרונות המצויים במפרטים) אני רואה ש ARCHOS נחותים לעומת מוצרים מקבילים של COWON, וגם מהבחינה הפרקטית יותר, מכל ה REVIEWS המקצועיים וגם הלא מקצועיים (קרי רשמים של משתמשים רגילים כמוני וכמוך בפורומים שונים) עולה הרושם ש... בוא נאמר ש*לא* עולה הרושם ש ARCHOS "עליונים"... בגלל זה רציתי לשמוע נימוק מלומד, אבל גם עכשיו כל מה שאמרת זה "כי זה פשוט ככה, אתה צריך לראות את זה בידיים שלך", שזה גם סוג של טיעון, אבל זה בהחלט לא מוכיח שמה שאתה אומר הוא נכון. זה טיעון לגיטימי למרות הכל, אני מבין בדיוק את הכוונה שלך, בין אם אתה צודק או לא.

אני מזמין אותך לקרוא כמה ביקורות על נגני ארכוס.

http://www.lordpercy.com/archos_reviews.htm

בס"ד

מסך מגע-זה הדור הבא :xyxthumbs:

מבחינתי בינתיים זה סתם עוד משהו שיכול להתקלקל.

פורסם

הדור הבא של מסכי המגע-זה של הIPHONE נחכה ונראה

פורסם

אני מזמין אותך לקרוא כמה ביקורות על נגני ארכוס.

http://www.lordpercy.com/archos_reviews.htm

מבחינתי בינתיים זה סתם עוד משהו שיכול להתקלקל.

תודה על הלינק. ריפרפתי קצת אבל זה לא חידש לי.. אני לא חס ושלום אומר "ארקעוס זבעללל על תקנו ארקעוסססססס!!!!11אחדאחד"... מוצרי ארכוס השונים כבודם במקומם מונח.. אבל אני מעדיף את העיצוב וזמן הסוללה של COWON כמו עוד כל מיני יתרונות קטנים יותר, וכמו שאמרתי קודם לכן גם רשמים של אנשים פרטיים שבבעלותם מספר מכשירים שהשאירו עליי רושם כשקראתי אותם... תכלס אין לי לינק לתת לך או משהו קונקרטי בסגנון (מה גם שאני די בטוח שאתה בקיא בעניין, אבל אם אני אמצא משהו רלוונטי אני אדאג לעדכן), אבל בכל אופן אני לא רואה למה נגני ארכוס "עליונים"... אם זו סתם הייתה "פליטת פה" ופשוט התכוונת שהם ההעדפה האישית שלך אז שכח מזה, אני לא מנסה להיות קטנוני (זה יוצא לי בטעות :lol:)

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים