פורסם 2007 בפברואר 718 שנים יש לי בעיה מוזרה ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. חיברתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי למחשב, אבל משום מה כשאני כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט דרך המחשב, לא יוצא קול מאחד הרמקולים הקדמיים. בהתחלה חשבתי שהרמקול לא תקין אבל כששמתי דיסק בדי וי די שלי שמחובר גם כן למערכת, כל הרמקולים עבדו כמו שצריך.בדקתי בהגדרות קול של המחשב, אבל הן נראות לי תקינות.למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים אם זה לא הסנטר אלא אחד מהרמקולים תבדוק את הבאלאנסיכול להיות שבהגדרות של המחשב יש רק לימין או רק לשמאל.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר אם זה לא הסנטר אלא אחד מהרמקולים תבדוק את הבאלאנסיכול להיות שבהגדרות של המחשב יש רק לימין או רק לשמאל.לא זה לא הסנטר, זה הרמקול הקדמי השמאלי. בדקתי בהגדרות של המחשב, והבאלאנס נמצא על האמצע.בעיה דומה היתה לי כשחיברתי מערכת מיני סטריאו למחשב, רמקול אחד לא עבד בהתחלה, אבל אחרי שהפעלתי את הקריוקי פתאום זה הסתדר ושני הרמקולים עבדו. אבל עכשיו מדובר ברסיבר, שאין לו אפשרות כזאת של קריוקי.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים יכול להיות מדובר בבעיה של החיבור במחשב/כבל/דרייבר. זה חיבור אנאלוגי או דיגיטלי?Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר יכול להיות מדובר בבעיה של החיבור במחשב/כבל/דרייבר. זה חיבור אנאלוגי או דיגיטלי?Anatoli.אני לא יודע אם זה אנלוגי או דיגיטלי. קניתי בזמנו כבל אודיו די איכותי, מוזהב. העניין הוא שלכבל יש שני חיבורים -אדום ולבן, ובכרטיס קול אפשר להכניס רק חיבור אחד אז נאלצתי לשים מפצל כזה. יכול להיות שזה חלק מהבעיה?
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים תחבר בלי שום מפצל, רק אחד מהם.וברסיבר תחבר רק את אותו האחד, ותדאג שאתה מחבר לחיבור שהוא Coaxial. אין שם צבעים אדום ולבן, החיבור הזה הוא רק בצבע אחד.Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר תחבר בלי שום מפצל, רק אחד מהם.וברסיבר תחבר רק את אותו האחד, ותדאג שאתה מחבר לחיבור שהוא Coaxial. אין שם צבעים אדום ולבן, החיבור הזה הוא רק בצבע אחד.Anatoli.אני אגיד לך איזה לוח אם יש לי ותגיד לי לאיזה חיבור שם צריך לחבר את כבל האודיו. יש לי לוח אם של Gigabyte ds-3. לכניסה של הLine-out אני לא יכול לחבר את הכבל בלי מתאם, כי לכבל יש חיבור coaxial. בלוח האם יש עוד כניסה, שהיא עם חיבור coaxial, אבל כשאני מחבר את אחת היציאות של הכבל, המחשב לא מזהה את זה ואין קול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.