עבור לתוכן

בעיה בחיבור מערכת הקולנוע הביתי למחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מוזרה ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. חיברתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי למחשב, אבל משום מה כשאני כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט דרך המחשב, לא יוצא קול מאחד הרמקולים הקדמיים. בהתחלה חשבתי שהרמקול לא תקין אבל כששמתי דיסק בדי וי די שלי שמחובר גם כן למערכת, כל הרמקולים עבדו כמו שצריך.

בדקתי בהגדרות קול של המחשב, אבל הן נראות לי תקינות.

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אתה מתכוון לסנטר?

פורסם

אם זה לא הסנטר אלא אחד מהרמקולים תבדוק את הבאלאנס

יכול להיות שבהגדרות של המחשב יש רק לימין או רק לשמאל.

פורסם
  • מחבר

אם זה לא הסנטר אלא אחד מהרמקולים תבדוק את הבאלאנס

יכול להיות שבהגדרות של המחשב יש רק לימין או רק לשמאל.

לא זה לא הסנטר, זה הרמקול הקדמי השמאלי. בדקתי בהגדרות של המחשב, והבאלאנס נמצא על האמצע.

בעיה דומה היתה לי כשחיברתי מערכת מיני סטריאו למחשב, רמקול אחד לא עבד בהתחלה, אבל אחרי שהפעלתי את הקריוקי פתאום זה הסתדר ושני הרמקולים עבדו. אבל עכשיו מדובר ברסיבר, שאין לו אפשרות כזאת של קריוקי.

פורסם

יכול להיות מדובר בבעיה של החיבור במחשב/כבל/דרייבר. זה חיבור אנאלוגי או דיגיטלי?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות מדובר בבעיה של החיבור במחשב/כבל/דרייבר. זה חיבור אנאלוגי או דיגיטלי?

Anatoli.

אני לא יודע אם זה אנלוגי או דיגיטלי. קניתי בזמנו כבל אודיו די איכותי, מוזהב. העניין הוא שלכבל יש שני חיבורים -אדום ולבן, ובכרטיס קול אפשר להכניס רק חיבור אחד אז נאלצתי לשים מפצל כזה. יכול להיות שזה חלק מהבעיה?

פורסם

תחבר בלי שום מפצל, רק אחד מהם.

וברסיבר תחבר רק את אותו האחד, ותדאג שאתה מחבר לחיבור שהוא Coaxial. אין שם צבעים אדום ולבן, החיבור הזה הוא רק בצבע אחד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תחבר בלי שום מפצל, רק אחד מהם.

וברסיבר תחבר רק את אותו האחד, ותדאג שאתה מחבר לחיבור שהוא Coaxial. אין שם צבעים אדום ולבן, החיבור הזה הוא רק בצבע אחד.

Anatoli.

אני אגיד לך איזה לוח אם יש לי ותגיד לי לאיזה חיבור שם צריך לחבר את כבל האודיו. יש לי לוח אם של Gigabyte ds-3. לכניסה של הLine-out אני לא יכול לחבר את הכבל בלי מתאם, כי לכבל יש חיבור coaxial. בלוח האם יש עוד כניסה, שהיא עם חיבור coaxial, אבל כשאני מחבר את אחת היציאות של הכבל, המחשב לא מזהה את זה ואין קול.

פורסם

אם אני לא טועה אתה אמור להגדיר את זה שהסאונד יצא דרך הקואקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים