עבור לתוכן

Nokia N95 + N93i + N76 CES 2007 Video

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוי באמת... יש הבדל בין להעריך את הטכנולוגיה לבין לסבול את האיטיות שלה.

אני משתמש בכלל לא ממוצע ואני לא סובל את האיטיות. כשאתה לא מכיר משהו אחר - מילא, אבל אנחנו לא בעידן הפנטיום 2. כשהמחשב שלי מגיב מיידית ללא עיכובים - אני מתרגל לזה. אז כשאני קונה לי פלאפון עם אפשרויות שלא היו בפלאפונים עד אותו זמן, ובראשונה אני מתפעל מעריך ונהנה מהייחודיות, מהר מאוד גורם המהירות נכנס לעניין ונהיה מתסכל יותר.

ובמילים פשוטות יותר: "וואו כמה שאני נהנה לשלוח מייל מהפלאפון שלי! זה מדהים, עד עכשיו לא יכולתי לעשות את זה!" ובהמשך.. "לוקח לי דקה להכנס, כמה דקות לכתוב, כמה דקות לשלוח ועוד דקה לצאת... FUCK IT אני אשלח אותו מהבית".

אל תייחסו חשיבות לזמנים שרשמתי, כל מה שאני מנסה להגיד זה שלהגיע למסקנה שמי שלא סובל תאיטיות / שונא אותה / מתלונן עליה - הוא עוד משתמש ממוצע זה פשוט שגוי.

ואני הבעלים של E398 ככה שמי כמוני מבין באיטיות ::)

מה שמעודד מבחינת מבט לעתיד זה המהירויות של ה iPhone שמשתמש ב OS X ונראה כבעל זמן תגובה נמוך במיוחד, וגם גאדג'טים בכלליות ולא רק טלפונים, כמו ה N800 וה COWON D2 שגם הם נראים PRETTY RESPONSIVE. אמנם לא סימביאנים, ה N800 בכלל מבוסס לינוקס עד כמה שזכור לי, אבל בכל אופן - מתקדמים, רב שימושיים ויחד עם זאת מהירי תגובה (טפו טפו טפו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים