עבור לתוכן

Nokia N95 + N93i + N76 CES 2007 Video

Featured Replies

פורסם

איזה איטי ה N95 אפשר למות !!! :bash::pissed::kopfpatsch:

פורסם

סימביאני, למה ציפית?

פורסם

למה ההוא אמר שזה איטי?(N95)

תאמת הN93I נראה טוב

נראה לי יש לN95 מתחרה...

דרך אגב איך המצלמה של N95 בהסרטה?

פורסם

בהסרטה בדיוק כמו של הn93\i.

והn93 עדיין מפלצת מבחינת גודל פיזי, ככה שהוא לא ממש מתחרה.

פורסם

N95 יותר מדי ALL IN ONE..

אני חושש מהרבה באגים ובעיות :-\

פורסם

בהסרטה בדיוק כמו של הn93\i.

והn93 עדיין מפלצת מבחינת גודל פיזי, ככה שהוא לא ממש מתחרה.

אם הם אותו דבר בהסרטה אז התחרות ירדה D=

ותיקון קטן

מה הגורם שההוא אמר שבגללו זה איטי?(N95)

פורסם

N93I נראה טוב :)

ולא רק מבחינה חיצונית, אני מעדיף אותו על פני N95 בעיקר מבחינה כספית (אני מעריך כי N93I יהיה זול יותר, נכון? )

פורסם

בגלל שזה סימביאן, כל המכשירים עם מערכות סימביאניות הם איטיים. דווקא דיווחו שהn95 אמור להיות יותר מהיר מאחיו הסימביאנים.

אני לא מבין מה ההתלהבות מהn93i? זה בדיוק אותו מכשיר רק שניראה יותר טוב... אבל הוא עדיין עצום מימדים...

פורסם
  • מחבר

N93i מכשיר ענק (ובטח ובטח גם כבד) אבל בהחלט נראה הכי מגניב וכיפי לשימוש, בהחלט מתחרה פצצה...

פורסם

מנסיון עם הn93, זה לא כל כך נוח לעבוד כל הזמן עם המכשיר הזה. העניין של איך שהוא נפתח כבר נמאס לאחר שבוע, ולהשתמש בו באופן רגיל זה ממש קשה עקב היותו שמן וענק בצורה קיצונית.

היתרון היחידי שאני רואה בדבר הזה זה גלישה באינטרנט (ומי באמת משתמש בזה?) וצפייה בסרטים (זה ממש ליגה)

פורסם

להסתובב עם מכשיר כזה זה כמו להסתובב עם מחשב נייד. זה לא פרקטי.

כמו שאמרו פה זה באמת מכשיר "ALL IN ONE" אבל הוא עדיין בראשית דרכו, מה שאומר שאני לא ממליץ לאף אחד אפילו לחשוב לקנות אותו, לא משנה כמה הוא טוב.

צריך לחכות שיצופו מכשירים כאלה מחברות שונות כמו סוני וכו' ואני מהמר שזה לא יקח המון זמן.

בגלל שזה סימביאן, כל המכשירים עם מערכות סימביאניות הם איטיים. דווקא דיווחו שהn95 אמור להיות יותר מהיר מאחיו הסימביאנים.

אני לא מבין מה ההתלהבות מהn93i? זה בדיוק אותו מכשיר רק שניראה יותר טוב... אבל הוא עדיין עצום מימדים...

אפשר לעשות את הסימביאן יותר מהיר, אבל זה גם יגדיל משמעותית את הנפח של הפלאפון,(ויעשה אותו יקר יותר) וכאילו שה-N95 לא מספיק ענק..

פורסם

ברור שניתן להפוך מכשירי סימביאן ליותר מהירים. אבל כמו שאמרת, זה יעלה לנו בגודל הפיזי של המכשיר.

פורסם

וכשאנחנו בזמן שהיצרניות "מנסות" ליצר סלולרים קטנים ככל האפשר זה נראה לי טעות(לדוגמה: ה-X820 ומתחריו)..אני חושב שהסימביאן הגיע מוקדם מדי.

עד שהמהירויות שלו לא יגיעו למהירות של המערכות הסגורות שמוכרות לנו כיום, זה לא יהיה שווה.

פורסם

אומנם הסימביאן איטי, אבל הוא בהחלט נסבל. אני לא חושב שהוא מיותר בשוק אלה בדיוק להיפך. מי שיודע ומי שצריך להשתמש בתכונות של סימביאן לא יהיה לו בעיה עם קצת איטיות. לעומת זאת משתמש ממוצע בכלל לא צריך מערכת פתוחה, ככה שלו דווקא האיטיות תציק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים