פורסם 2007 בפברואר 618 שנים שאלה לבעלי ה-yes max.האם יש איזושהי אפשרות להוריד את תוכן ההקלטות מהדיסק הפנימי של המכשיר החוצה?בתודה,ilil
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים לא משהו רשמי, היציאת USB מבוטלת והדרך היחידה היא אולי לחבר את הHD שלו למחשב
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים וואי, איך לא חשבתי על זה עד עכשיו...בכל מקרה, אני לא הולך להתעסק אם זה. חבל לי על האחריות.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים החומר שעל ההארדיסק מוצפן ככה שלחבר אותו למחשב לא יעזור... הדרך היחידה להעביר דברים היא לקנות כרטיס טלוויזיה ולעביר אנגלוגית למחשב...
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אני באמת מקווה שאתה ציני.. החומר שעל ההארדיסק מוצפן ככה שלחבר אותו למחשב לא יעזור... הדרך היחידה להעביר דברים היא לקנות כרטיס טלוויזיה ולעביר אנגלוגית למחשב... זאת באמת הדרך היחידה...יש לי כמה חברים שעושים את זה, והתוצאה די טובה...
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים חברה החומר מוצפן, זה כמו שלא תוכלו לראות את שידורי יס ללא ממיר מיוחד+כרטיס חכם. ברור שכל הצפנה אפשר לפצח, אבל אין לזה ביקוש כל כך גדול כמו למשל פיצוח של TIVO
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים נו יגאון עם רישיון! מהי הדרך? אני בטוח ש-YES עשו מה שהם רק יכולים כדי למנוע מאיתנו את התענוג..
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים הנה מישהו שניסה לחבר אותו למחשב - http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=138005כמו שאתה רואה הוא לא הצליח... ווינדוס לא מצליח לקרוא את הקבצים... אם אתה מוצא איך להפעיל אותם אז אתה תשמח הרבה מאוד אנשים אז יאללה לעבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.