פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים טוב אז ככה מדי פעם כשאני משאיר את המחשב פתוח במשך זמן רב אני חוזר אליו ומקבל הודעה מוזרה על המסך כל מיני פירסומים של חברות שונות מה שמוזר שאני משתמש בתוכנה כמו ad-awere ויודע לנטרל דברים מציקים ב msconfig ודיי מבין בקטע אבל את הפרסומת הזאת שחוזרת לי כששום תוכנה לא רצה אני לא מצילח לנטרל ולא יודע מה המקור צירפתי קובץ תמונה שלה. מקווה לעזרה, יש לי השערה שמדובר איכשהו בשליחה בגלל שיש לי פורט פתוח כלשהו אבל זאת השערה ואני לא רוצה לעבוד עם פיירוול או כל דבר אחר בבקשה תנו עצה. תודה רבה לעוזרים !!
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים אין מה לעשות נגד זה,זה שרות הודעות של ה WIN שמעתי פעם שאפשר לחסום איך שבו,אבל אישית אין לי מושג
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר שירות הודעות של הwindows?? זה פרסומת מזד**** של מספר כחול או משהו אין כזה דבר שמיקרוספט תפרסם את זה חייבת להיות דרך להשמיד את זההההההה :AR15: :AR15: :AR15:
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים אחי זה לא ה-win תתפלא שמישהו שמכיר את הip שלך שלך לך את זה אם אתה רוצה לדעת איך מבטלים את אז כנסל control panel Administrative Tools servicesשם תחפש את messengerותלחץ אליו פעמים ושם תראה קטגוריה startup typeושם תעשה disableוזהו זה אני חושב ואם אייייי פעם תרצה לדעת איך לשלוח למישהו הודעות כאלה סתם בשביל הכיף אז דבר איתי
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים bissli82 וכולם :לווינדוס מסנג'ר יש DLL שאחראי לפופ אפים האלה וצריך פשוט להסיר אותו , כך:Start > Run > regsvr32 /u *wnmsgads.dll
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים x-dude, אתה מדבר שטויות , לא פריצה ולא נעליים , תסירו את הDLL כמו שאמרתי בתגובתי הקודמת בדיון הזה , ולא יהיה שום פופ אפ.
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים אין צורך להסיר שום DLL.Start > Run > Msconfig > Servicesהורידו את ה V מ Messenger וזהו..
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר בונא אחים אתם תותחים אז הסרתי את הוי מהמסנגר המסריח הזהאני בכלל לא מבין אי ההיה בכלל כזה דבר כי אני דואג להעיף את המסנגר כל התקנה של אקס פילכן אני מתפלאבקיצור הdll שמישהו הזכיר פה בכלל לא קימים אז אין מה לדאוג לגביהםתודה לכל העוזרים ואני מקווה שזה יפתור את הבעיה !!!שוב תודה רבההההההההה!!!!!
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים זה לא ה MSN Messenger (תוכנת מסרים מיידיים שמגיעה מותקנת עם XP) אלא Microsoft Messenger Service שמאפשר לשלוח הודעות כאלו למחשבים מרוחקים.
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים למי שתוהה איך עושים את זה,זה דיי פשוט. פתוחים קומנד ורושמים הודעה net send IP
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר ואללה תודה גבר !!! מינימיזר אתה תותח...בדקתי וזה אכן זהנוטרל בהצלחהתודה שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.