פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר שניהם מחורבנים.חחחחחחחחחחחח עלק1970hr זה המסך שיש ליוהוא הכי טוב שיש
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים חחח DKAY הרגת אותי ;DN95, תחכים קצת בנושא ותווכח שאתה טועה, הוא אפילו לא הכי טוב בתווך מכירים שלו
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אני אישית העדפתי אותו על כמה מסכים אחרים באותה קבוצת מחיר. בכל מקרה, יש טובים ממנו.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים תגידו מה אתם כל היום בודקים תמסכים שלכם? רוקדים סביב המסך כדי לבדוק זוויות צפיה? צופים במסך עם 20 איש ביחד?! מה?!... כולה אתם יושבים מולו... וכל עוד זה ככה, המסך, אם הוא תקין, מציג תמונה טובה(יש כאלה שיותר טובה יש כאלה שפחות) אם קניתם מסך זול- אל תצפו ליותר מידי, אם קניתם מסך יקר.. תתחדשו, יפה לכם! ה1970HR הוא בין לבין ... והוא מציג ביצועים שבין לבין לדעתי... ממה שראיתי והשתמשתי בו.אם יש תקציב, תקנה משו יקר ואיכותי, אם לא... תתפשר על משהו זול ומציג סביר.. זהו.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אף אחד. מומלץ למתוח ל-2000, אבל אם אתה חייב לקנות משהו בתקציב מוגבל, קח את ה-X95F שבא עם פאנל MVA (פרטים בסטיקי למעלה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.