פורסם 2007 בפברואר 518 שנים יש ברשותי תקציב של עד 2500 שקל לקניית רמקולים לסלוןלאחר שבדקתי מחירים ראיתי שבתקציב כמו שלי רק כ- 1500 שקל צריכים ללכת על המגבר מה שמשאיר אותי עם כ 1000 שקל בשביל הרמקולים עצמםלעומת זאת ראיתי ברמקולים למחשב את Z5500 Logitech שניתן לחבר למערכת קולנוע ביתיוכאן באה השאלה שלי האם הרמקולים האלה של Logitech יהיו פתרון טוב לבעיה שלי או שהם טובים רק בשביל חיבור למחשב ומה כדאי לי לעשות ללכת על הרמקולים זולים +מגבר או לקחת את הרמקולים האלה של לוג'טק ממה שהבנתי שהם מצוינים למחשב
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר כן אני מתכוון לחבר אותם לDVD ולממיר של יס, הסלון שלי כ 35 מ"ר(5X7מטר)אבל השטח שאני מתכוון לפרוס עליו את המערכת הוא 3X5בגלל שהפינת טלוויזה נמצאת בקצה הסלון ולא בדיוק במרכז והחלק השני של הסלון זה פינת אוכל
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אני יודע על מה אתה מדברגם אצלי יש סלון בסגנון הזה, קצת יותר גדול אבל שבקצה הסלון ולידו פינת האוכל.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים תראה במקומך גם הייתי עושה את אותו הדבראו קונה סט רמקולים למחשב חייתי - כמו ה-Z5500או שהייתי קונה רסיבר + סט 5.1 - לא מזמן ראיתי רסיבר קנווד וסט 5.1 של JBL ב-2000 ומשהו שקל
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר כן אבל השאלה כי האם הZ5500 יתן לי אותם ביצועים בסלון כמו שהוא אמור לתת כשמחברים אותו למחשב או שכדאי ללכת על סט זול יחסית של 5.1 ורסיבר?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים ת'כלס הכי טוב פשוט ללכת ולשמועלפי הנתונים של ה-Z5500 הוא מספיק עוצמתי גם אם תשים אותו בסלוןואני לא יתפלא אם הוא יתן גם תוצאה יותר טובה מהרסיבר של קנווד
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אני נמצא באותה סיטואציה רק שהמערכת כן אמורה להתחבר למחשב והשימוש הוא לחדר ולא לסלון.לצערי אני לא מוצא פתרון של רסיבר + מערכת 5.1 במחיר של ה Z5500 שנותן תמורה דומה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.