פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אני מחפש מסך לשימושים יומיומיים.לא משחקים, מעט סרטים, בעיקר עבודה משרדית. נראה על פניו מסך שווה.אשמח לקבל חוות דעת על המסך
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר אני מניח שאתה צודק אבל ציינתי במפורש שלמרות שמשחקים ממש אין לי כוונה לשחק עליו סרטים אני כן מצפה לראות בעזרת המסך שאני אקנה. והיות ולא ממש מצאתי שום ביקורת על המסך גם לא באתרים בחו"ל, אני פונה לחברי הפורום הנכבדים בשאלה מלכתחילה
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים זה דגם המשך שחור לT38D.אני מרוצה משלי,אני מאמין שהם די דומים,למרות שהעיצוב של הT39D לא יפה לטעמי.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים עושה את העבודה.אין מריחות,צבעים יפים.ברור שזה פאנל TN ויש עליו הרבה ביקורות שליליות,אך אני מרוצה ממנו.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים שים לב שהדעות שונות לגבי צגי CMV. יש כאלה שמאד אוהבים אותם ויש כאלה שלא סובלים אותם.לכן אתה חייב ללכת ולראות את המסך בתצוגה לפני הקנייה.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר ברור שאני אלך לראות את המסך במו עיניי.אחד הדברים שחוזרים פה בפורום בכל פעם זאת ההמלצה להתרשם וויזואלית מהמסך עצמו.הסיבה שבכלל חשבתי על המסך היא הגודל, והמחיר.והיות ואין לי דרישות מיוחדות המחיר קורץ בלי ספק.לגבי הפאנל, TN, יכול להספיק לדרישות הצנועות שלי.גודל פיקסל יכול להיות מעט גדול 0.294 אם אני זוכר נכון.כמובן שאין כמו לקבל חוות דעת ממישהו שכבר יש לו כזה.אם יש הצעות חילופיות, הן יתקבלו בברכה.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים =/ יש לי שני מסכים בחדר אחד CRT למחשב והשני לTV ובקיץ זה פולט חום ומחמם את החדר בצורה מחרידה אז חשבתי להעיף את המסכים הגדולים ולרכז הכל במסך LCD של 20INC מספיק לי... עכשיו אם בתור מסך מחשב הוא טוב אז בתור מסך TV הוא חייב להיות מצויין לא ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.