עבור לתוכן

ה-Xbox 360 מגיעה לישראל! עודכן בעמוד 2 :]

Featured Replies

פורסם

אני דווקא חושב שזה שזה יעבור לשוק פתוח וללא מחיר רשמי רק יעזור להגיע למחיר טוב יותר לצרכן הסופי בגלל שתהיה תחרות בין סוחרים והם לא יהיו מחוייבים להיות מקובעים על מחיר שנקבה MICROSOFT העולמית..

מה שרק מעצבן פה זה - מה לעזאזל מיקרוסופט ישראל קשורה לסיפור פה בכלל ??!

הם לא מתכוונים לייבא את המכשיר, הם לא אומרים מתי הוא בכלל יגיע, הם לא יביאו את המשחקים והם לא בטוחים לגבי מחיר או שירות למוצר ..

אז מה לעזאזל אתם קשורים לייבוא של זה ומי אתם בכלל שמשחררים את הידיעה כאילו שזה קשור אליכם ??

אתה רציני? :bash::s07:

מה לא מובן בחדשה, מייקרוסופט ישראל ייבאו את המכשירים, ייתנו עליהם אחריות, רק שהם לא יפיצו את הקונסולה בעצמם אלא חנויות ורשתות שיווק (כדוגמת office depot, ביג בוקס, כל חנויות המשחקים ושאר ירקות). בדיוק כמו ישפאר.

מתי ראית לאחרונה חנות של ישפאר?, מייקרוסופט יעשו בדיוק כמו שישפאר עשו עד עכשיו עם ה-PS.

וככה זה גם בכל מדינה (למרות שבארה"ב יש חנויות של סוני ונינטנדו, עדיין רוב הקונסולות נמצאות ברשתות השיווק, כדוגמת bust buy, eb games\gamestop, circuit city, compusa ועוד).

רק עניין הרשת, והתשלומים עוד לא כל-כך ברורים (לא מצד ישפאר, ולא מצד מייקרוסופט ישראל), כנראה שנאלץ לחכות להשקה כדי לברר מה קורה.

• תגובות 31
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או קיי הבנתי.. פשוט טעיתי לגבי משהו בחדשה והבנתי שהסוחרים המשניים ייבאו את המכשיר ולא מייקרוסופט..

קראתי עכשיו שוב ואכן טעיתי. מתנצל על התגובה הלא קשורה..

:kopfpatsch:

פורסם

חברה זה לא מעניין את מיקרו$ופט, השלוחה הישראלית כלל לא קשורה לעניין, צריך לדבר עם השלוחה אירופית והאמת שאותם אנחנו לא מעניינים. זה נראה לי סתם הכרזה טיפשית של מישהו שלא יכול לעמוד מאחוריה - ראו איזה תשובות הוא נותן.

פורסם

זה הולך להיות כמו ישפאר-

1-המחירים הגבוהים באירופה

2-שרותים בסיסים בלבד

3-לא יביאו את כל המשחקים והאביזרים שיש באירופה

4-לא יתאימו תממשק לעיברית

אני כבר הייתי מעדיף לקנות מכשיר של ארצות הברית +פריצה

לחכות למיקרוסופט לא יתן הרבה

גם ככה רוב הכיף ב360 בLIVE

ואם יהיה השכרות כמו בPS2 זה לא בדיוק יעזור להשכיר משחק כמו הלו 3

שנועד בעיקר לLIVE (אני מתכוון שתירצו לשחק בו הרבה זמן במולטיפליר ולא רק כמה ימים של תקופת ההשכרה)

פורסם

בטח מזיז להם

אבל כמו סוני בזמנו הם לא מטומטמים

הם רוצים להגיע לנתח שוק מאוד גדול לפני שהם ינסו לטפל בפריצות ברצינות

כי הם יודעים שכמה שיהיו יותר 360 בשוק יהיה יותר קל לשכנעה חברות צד שלישי

לפתח ל360

רק אם הם יצליחו לישתלט על השוק הם יתחילו לילחם ברצינות בפריצות

אני לא כל כך מסכים איתך.

כל רבעון(מהדורת קונסולות חדשה) יוצא דרייב עם FW שונה כדי שההקרים יצטרכו לעבוד "קשה" כדי לפרוץ אותו.

אם הם רק היו רוצים למכור קונסולות הם לא היו עושים את זה.

כבר עברה שנה + מאז הפיתוח ואין שום באנים למכשירים פרוצים.

כסף זה שם המשחק...

אתה מודע לכך שבעולם המערבי הנורמלי, אנשים כמעט ולא פורצים?

פחות מאחוז נפרץ

אני חייב להגיב על זה.

מספיק כבר עם השטויות האלה על העולם המערבי...

אם תסתובב מספיק בערוצים של האקרים תבין ש99% לא מישראל.

מי שהמציא את הפריצה ל-360 לא מישראל.כנסי האקרים מתבצעים בגרמניה ובשאר ארצות,די כבר עם השטויות האלה של רק בישראל פורצים.

בארה"ב לא מפסיקים לפרוץ,הפורומים+ערוצים במירק מפוצצים בחבר'ה מארה"ב...

אפשר להגיד שזו תופעה לא מוסרית,אבל צאו מהסרט שלכם.כולם אבל כולם עושים את זה.ולא פחות מאיתנו.

פורסם

כן, אבל בארץ נגיד אלף יקנו את ה360, אז 900 יפרצו אותו, בעוד שבארה"ב 900 יפרצו מתוך עשרות אלפים..

פורסם

זה הולך להיות כמו ישפאר-

2-שרותים בסיסים בלבד

שנועד בעיקר לLIVE (אני מתכוון שתירצו לשחק בו הרבה זמן במולטיפליר ולא רק כמה ימים של תקופת ההשכרה)

למה אתה סתם יוצא בהצהרות בשבל מיקרוסופט, רוב הדיון אני לא מגיב כי לא ממש מותר לי לפרט, אבל חבר מאוד טוב שלי הוא אחד מראשי הצוותים שעובדים על הלייב הישראלי, הוא יודע תאריך השקה, נהלים, ואיך יראה הלייב הישראלי, כן כן, יהיה לייב ישראלי.

כעקרון אני יודע את כל הפרטים, אסור לי להפיץ אותם, מה שכן מותר לי להגיד, זה שיהיה לייב ישראלי, אז חאלאס עם להשמיץ סתם חברות ולהגיד דברים שאף אחד לא יודע רישמית בטח לא אתה.

פורסם

זה הולך להיות כמו ישפאר-

2-שרותים בסיסים בלבד

לא ידעתי שאתה נביא מאיפה אתה שכל זה לא יהיה?

פורסם

למה אתה סתם יוצא בהצהרות בשבל מיקרוסופט, רוב הדיון אני לא מגיב כי לא ממש מותר לי לפרט, אבל חבר מאוד טוב שלי הוא אחד מראשי הצוותים שעובדים על הלייב הישראלי, הוא יודע תאריך השקה, נהלים, ואיך יראה הלייב הישראלי, כן כן, יהיה לייב ישראלי.

כעקרון אני יודע את כל הפרטים, אסור לי להפיץ אותם, מה שכן מותר לי להגיד, זה שיהיה לייב ישראלי, אז חאלאס עם להשמיץ סתם חברות ולהגיד דברים שאף אחד לא יודע רישמית בטח לא אתה.

לא ידעתי שאתה נביא מאיפה אתה שכל זה לא יהיה?

אני בסך הכול אומר מה שנרמז או נאמר מהכתבה

אם אני יטעה זה יהיה טוב לכולנו אבל לצערי אני בדרך כלל צודק בדברים כאלו

וחוץ מזה למה הם מחכים לעזעזל?

אנחנו כרגע ב2007 ואין אפילו פרסומת אחת או אפילו תאריך השקה

מתי הוא רוצה להכניס רשמית ת360 לארץ בסוף 2007?

לקונסולות יש אורך חיים של 4-6 שנים לXBOX הישן היה 4

וה360 כבר יותר משנה בשוק

רוצה לשווק בארץ שישווק כבר התחושה שלי שעד שה360 יגיע לארץ כבר יהיה עדיף PC+ידית של של 360 מבחינת עלות תועלת

פורסם

אני בסך הכול אומר מה שנרמז או נאמר מהכתבה

אם אני יטעה זה יהיה טוב לכולנו אבל לצערי אני בדרך כלל צודק בדברים כאלו

וחוץ מזה למה הם מחכים לעזעזל?

אנחנו כרגע ב2007 ואין אפילו פרסומת אחת או אפילו תאריך השקה

מתי הוא רוצה להכניס רשמית ת360 לארץ בסוף 2007?

לקונסולות יש אורך חיים של 4-6 שנים לXBOX הישן היה 4

וה360 כבר יותר משנה בשוק

רוצה לשווק בארץ שישווק כבר התחושה שלי שעד שה360 יגיע לארץ כבר יהיה עדיף PC+ידית של של 360 מבחינת עלות תועלת

יהיה בסדר, תאמין לי, לפי המחיר ותאריך השיווק אני מאוד אופטימי לגבי עתיד הקונסולה בארץ..

פורסם

השאלה איזה מחיר זה יהיה

מחיר בסגנון ישפאר?

או מחיר דומה לארצות אירופיות?

ובכלל הצרכן הישראלי לא קונה בלי ציפ

פורסם

הסיבה שסוףסוף משווקים את הקונסולה בארץ דווקא נובעת מכך שע"פ מחקרים אחרונים אחוזי הפיראטיות יורדת...

חוצמזה שכנראה יהיו הגנות חדשות..

פורסם

יהיה בסדר, תאמין לי, לפי המחיר ותאריך השיווק אני מאוד אופטימי לגבי עתיד הקונסולה בארץ..

אתה יכול לשפוך עוד קצת פרטים על ההשקה, הקונסולה וה-Live?

ואתה יודע אולי איך ילכו כל התשלומים? נשלם למייקרוסופט ישראל או לאירופה?

וד"א, שאלה כללית לגבי ה-Xbox Live, מקבלים קבלה אחרי שאתה משלם (חודשית/שנתית, לא משנה...)?

ואיזה מגניב שמביאים את ה-360 לארץ, סוף סוף השוק קצת נפתח.

ח"ח למייקרוסופט ישראל :xyxthumbs::yelclap: (ול-Sifo Jen שחלק איתנו עוד קצת פרטים ;)).

פורסם

הפרטים שנתתי הם או מפורסמים כבר או מותר לדבר עליהם רישמית.

מעבר לכך אני ממש לא יכול לשתף, בו נגיד שיש פה אנשים שהתעייצו איתי לפני חודש בערך אם לקנות ואיך, ואמרתי להם ששוה לחכות..

פורסם

אתה יכול להגיד לאותם אנשים כמה זמן יהיה שווה לחכות ?

(אני לא מאותם אנשים אבל זה מעניין )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים