עבור לתוכן

ה-Xbox 360 מגיעה לישראל! עודכן בעמוד 2 :]

Featured Replies

• תגובות 31
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהחלט מבורך, רק נשאר לראות מה יהיה המחיר של הקונסולה והדרך להצלחה די סלולה.

פורסם
איפה נוכל לקנות אותה?

מיקרוסופט ישראל לא יפיצו את המכשיר בעצמם, אלא יעבדו עם שותפים להפצה - כמו שהם עושים עם כל המוצרים שלהם בארץ. עוד לא ברור מי יהיה אותו השותף, אך בטוח שהם רק יביאו את המכשירים עצמם, ללא לוקליזציה של המוצר או של שירותי הרשת (כנהוג ברוב ארצות אירופה)

אז... אין רשת??

פורסם

ללא לוקליזציה משמע ללא תמיכה בעברית, נראה לי שנקבל את שירות הלייב במתכונת הרגילה באנגלית לעומת ארצות אחרות שמתאימות את השפה.

פורסם

עוד מוקדם מידי לשמוח, לך תדע איזה מחיר ידפקו לך על הקונסולה ולדעתי יותר זול ממה שאפשר למצוא היום בזאפ לא יהיה.

אבל זה צעד מבורך כי בעיקבות כך תגדל התחרות ואולי נקבל גם שירות טוב יותר.

פורסם

סוף סוף!! אני מקווה שהשירות XBOX LIVE יפעל כאן לפחות באנגלית!

פורסם

מצד אחד צעד מצוין לגימרים כולל אני למרות שאני חובב של הביג N

מצד שני-

מיקרוסופט ישראל לא יפיצו את המכשיר בעצמם, אלא יעבדו עם שותפים להפצה - כמו שהם עושים עם כל המוצרים שלהם בארץ. עוד לא ברור מי יהיה אותו השותף, אך בטוח שהם רק יביאו את המכשירים עצמם, ללא לוקליזציה של המוצר או של שירותי הרשת (כנהוג ברוב ארצות אירופה).
הדבר תלוי אך ורק ביבואנים הרשמיים בארץ.
המחיר לא נקבע בידי מיקרוסופט ישראל עצמה, אלא בידי הסוחרים. עקב כך, התחרות צפויה לקבע את מחירו של המכשיר בדומה למחיר הרשמי אירופה, אך יקר יותר בעקבות מיסים

בקיצור זה מריח כמו ישפאר

וכולם יודעים מה הריח של ישפאר

אבל יש צד טוב אחד אולי המחירים של הידיות החוטיות של ה360 יהיו זמינות בארץ ובמחירים נורמלים (הידיות החוטיות תואמות גם לPC אם אני זוכר נכון)

פורסם

אני לא מבין, ה-Xbox360 כבר יצא לפני חודשיים בערך...?

פורסם

ה360 יצא לפני יותר מי שנה

הWII והPS3 יצאו בנובמבר

ולארץ אף מכשיר לא הגיע באופן רישמי עדיין

פורסם

קטע אדיר מה שרשום שם על הלייב,שאי אפשר לפרוץ אותו.לא מזיז למיקרוסופט שפורצים את הקונסולה ומשחקים בלייב עם פרוצים העיקר שהם מקבלים את הכסף שלהם.

פורסם

בטח מזיז להם

אבל כמו סוני בזמנו הם לא מטומטמים

הם רוצים להגיע לנתח שוק מאוד גדול לפני שהם ינסו לטפל בפריצות ברצינות

כי הם יודעים שכמה שיהיו יותר 360 בשוק יהיה יותר קל לשכנעה חברות צד שלישי

לפתח ל360

רק אם הם יצליחו לישתלט על השוק הם יתחילו לילחם ברצינות בפריצות

פורסם

אתה מודע לכך שבעולם המערבי הנורמלי, אנשים כמעט ולא פורצים?

פחות מאחוז נפרץ

פורסם

אני דווקא חושב שזה שזה יעבור לשוק פתוח וללא מחיר רשמי רק יעזור להגיע למחיר טוב יותר לצרכן הסופי בגלל שתהיה תחרות בין סוחרים והם לא יהיו מחוייבים להיות מקובעים על מחיר שנקבה MICROSOFT העולמית..

מה שרק מעצבן פה זה - מה לעזאזל מיקרוסופט ישראל קשורה לסיפור פה בכלל ??!

הם לא מתכוונים לייבא את המכשיר, הם לא אומרים מתי הוא בכלל יגיע, הם לא יביאו את המשחקים והם לא בטוחים לגבי מחיר או שירות למוצר ..

אז מה לעזאזל אתם קשורים לייבוא של זה ומי אתם בכלל שמשחררים את הידיעה כאילו שזה קשור אליכם ??

פורסם

מה עודכן פה בדיוק??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים