פורסם 2007 בפברואר 518 שנים http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13198 :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים בהחלט מבורך, רק נשאר לראות מה יהיה המחיר של הקונסולה והדרך להצלחה די סלולה.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים איפה נוכל לקנות אותה?מיקרוסופט ישראל לא יפיצו את המכשיר בעצמם, אלא יעבדו עם שותפים להפצה - כמו שהם עושים עם כל המוצרים שלהם בארץ. עוד לא ברור מי יהיה אותו השותף, אך בטוח שהם רק יביאו את המכשירים עצמם, ללא לוקליזציה של המוצר או של שירותי הרשת (כנהוג ברוב ארצות אירופה) אז... אין רשת??
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים ללא לוקליזציה משמע ללא תמיכה בעברית, נראה לי שנקבל את שירות הלייב במתכונת הרגילה באנגלית לעומת ארצות אחרות שמתאימות את השפה.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים עוד מוקדם מידי לשמוח, לך תדע איזה מחיר ידפקו לך על הקונסולה ולדעתי יותר זול ממה שאפשר למצוא היום בזאפ לא יהיה.אבל זה צעד מבורך כי בעיקבות כך תגדל התחרות ואולי נקבל גם שירות טוב יותר.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מצד אחד צעד מצוין לגימרים כולל אני למרות שאני חובב של הביג N מצד שני-מיקרוסופט ישראל לא יפיצו את המכשיר בעצמם, אלא יעבדו עם שותפים להפצה - כמו שהם עושים עם כל המוצרים שלהם בארץ. עוד לא ברור מי יהיה אותו השותף, אך בטוח שהם רק יביאו את המכשירים עצמם, ללא לוקליזציה של המוצר או של שירותי הרשת (כנהוג ברוב ארצות אירופה).הדבר תלוי אך ורק ביבואנים הרשמיים בארץ.המחיר לא נקבע בידי מיקרוסופט ישראל עצמה, אלא בידי הסוחרים. עקב כך, התחרות צפויה לקבע את מחירו של המכשיר בדומה למחיר הרשמי אירופה, אך יקר יותר בעקבות מיסיםבקיצור זה מריח כמו ישפאר וכולם יודעים מה הריח של ישפאר אבל יש צד טוב אחד אולי המחירים של הידיות החוטיות של ה360 יהיו זמינות בארץ ובמחירים נורמלים (הידיות החוטיות תואמות גם לPC אם אני זוכר נכון)
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים ה360 יצא לפני יותר מי שנה הWII והPS3 יצאו בנובמבר ולארץ אף מכשיר לא הגיע באופן רישמי עדיין
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים קטע אדיר מה שרשום שם על הלייב,שאי אפשר לפרוץ אותו.לא מזיז למיקרוסופט שפורצים את הקונסולה ומשחקים בלייב עם פרוצים העיקר שהם מקבלים את הכסף שלהם.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים בטח מזיז להם אבל כמו סוני בזמנו הם לא מטומטמים הם רוצים להגיע לנתח שוק מאוד גדול לפני שהם ינסו לטפל בפריצות ברצינות כי הם יודעים שכמה שיהיו יותר 360 בשוק יהיה יותר קל לשכנעה חברות צד שלישי לפתח ל360 רק אם הם יצליחו לישתלט על השוק הם יתחילו לילחם ברצינות בפריצות
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אתה מודע לכך שבעולם המערבי הנורמלי, אנשים כמעט ולא פורצים?פחות מאחוז נפרץ
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אני דווקא חושב שזה שזה יעבור לשוק פתוח וללא מחיר רשמי רק יעזור להגיע למחיר טוב יותר לצרכן הסופי בגלל שתהיה תחרות בין סוחרים והם לא יהיו מחוייבים להיות מקובעים על מחיר שנקבה MICROSOFT העולמית..מה שרק מעצבן פה זה - מה לעזאזל מיקרוסופט ישראל קשורה לסיפור פה בכלל ??!הם לא מתכוונים לייבא את המכשיר, הם לא אומרים מתי הוא בכלל יגיע, הם לא יביאו את המשחקים והם לא בטוחים לגבי מחיר או שירות למוצר ..אז מה לעזאזל אתם קשורים לייבוא של זה ומי אתם בכלל שמשחררים את הידיעה כאילו שזה קשור אליכם ??
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר http://vgames.co.il/smile.vgames.WEB/Site/article.aspx?SectionID=1794 :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.