פורסם 2007 בפברואר 518 שנים האם כאשר אני מחבר נגן מסוג ZVM או ZVW של קריאטיב לטלויזיה ומפעיל סרט שנמצא על הנגן אני יראה את הסרט ברזולוציה ואיכות גבוהה כמו DVD לדוגמא או שאראה ברזולוציה נמוכה ובאיכות ירודה?תודה רבה
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אתה תיראה את זה ברזולוציה של הסרט. אם ישנו סרט ברזולוציה 320*240 בZVM, אתה תיראה את זה באותה רזולוציה בטלוויזיה.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר כלומר אני מוריד סרט או סרטון בהיי דפ אני יראה את זה בהיי דפ בטלויזיה?
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר קודם כל תודה רבה.והאם תוכל להגיד לגבי הנגנים הנ"ל (קריאטיב ZVM ו- ZVW)תודה.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אם אני לא טועה בZVW וZVM זה מוגבל אבל לא כמו האייפוד הרזולוציה המקסימלית שמה היא פי 2 יותר טובה כאילו במקום 320X240 של האייפוד זה איזה שבעה מאות ומשהו על איזה חמש מאות ומשהו זה ממה שאני זוכר אל תפסו אותי במילה
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר השאלה זה האם זה אכן כך...לא מצאתי בדף המוצר את הנתונים הנדרשיםאם מישהו מוצא אודה לו אם ישתף אותי....
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אם אני לא טועה בZVW וZVM זה מוגבל אבל לא כמו האייפוד הרזולוציה המקסימלית שמה היא פי 2 יותר טובה כאילו במקום 320X240 של האייפוד זה איזה שבעה מאות ומשהו על איזה חמש מאות ומשהו זה ממה שאני זוכר אל תפסו אותי במילהאתה טועה ומטעה, בעידכון האחרון לאיפוד שינו את זה ל640*480 ואם אני לא טועה זה גם המגבלה בZVM.מה שזה אומר שזה לא יספיק לשום צפייה נורמלית על טלויזיה..רוב הסרטים שאני מוריד למחשב ומעביר לטלוויזיה (שתומכת ברזו' 1360*768) הם ברזולוציה של 352*624 ככה שאני חושב שאפשר לראות די טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.