פורסם 2007 בפברואר 518 שנים שלום חברה :התקנתי את חומת האש של ZONEALARM ,איך ניתן לפתוח דרכה פורטים לתוכנות מסויימות ידנית ?איפה יש את האפשרות הזאת ?
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מניסיון שלי עם התוכנה, ברגע שהתוכנה מזוהה אשר דורשת עבודה בפורטים מסויימיםמספיק פשוט לעשות לה ALLOW וזהו, זה עובד.השאלה, מה בדיוק הבעיה שלך והאם אתה יודע בוודאותשZONEALARM גורם לזה
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אם הורדת את הגירסה החינמית, אני לא חושב שאפשר לפתוח בה פורטים ידנית... אם לא תנסה את זה:http://nh3.nohold.net/noHoldCust25/Prod_1/Articles55646/OpenBlockPorts.html
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר קיצר פתחתי את הפורטים בתוכנה אבל עדיין זה לא עוזר .........יש עוד עצות ?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר מה שאני מנסה לעשות וניסיתי זה לפתוח שני פורטים אחד UDP ן TCP רשמתי את הפורטים איך שמוסבר באתר אבל משום מה זה בכל זאת לא עובד -זה לשימוש אימיול אני בכל זאת מקבל LOW ID ... ?מה עושה ?ישעצות?
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר מאז שהתקנתי את ה ZONEALARM יש לי בעעית LOW ID אם התוכנה איך אני יכול לפתור את זה .. :s05: פתחתי שתוכנה את הפורטים הרצויים כפי שהוסבר באתר שלהם אבל זה לא עוזר מה לעשות ???????[br]פורסם בתאריך: 7.02.2007 בשעה 00:02:42 חברים צריך עזרה ..??תעזרו
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים תבדוק שאתה נמצא באיזור הנכון(יש internet zone ו- trusted). תבדוק שפתחת באיזור שהחיבור אינטרנט שלך נמצא.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר בדקתי חיבור האינטרנט רשום שהוא נמצא בתחום כלומר ב ZONE ה אינטרנט לא ב TRUSTED ZONE אבל הפורטים שפתחתי גם נימצאים שם ולא ב שמור אז בעיקרון זה היה אמור להיפתח . קיצר יש לי עוד פירוול על המחשב אבל הוא אף פעם לא עשה בעיות אם LOW ID אז בעיקרון גם לא אמורים להיות אני צודק ?עוד עצות חברה
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים דבר ראשון תכבה אותו, אין שום סיבה שיהיו לך 2 פיירוולים שרצים על אותו מחשב.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר הורדתי את הפירוול השני שהיה לי והכל הסתדר אם פתיחת הפורטים בתוכנה בלי זה הוא רושם LOW ID אבל אם הפתיחה זה בסדר תגידו יש איזה בעיה שזה יעבוד אם 2 פירוולים ?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים זה לפעמים יכול לגרום לבעיות מעצבנות ומוזרות, להגדיל פינגים וכו' בנוסף לזה יש לך 2 מקומות לנהל את החוקים. ואין לך שום יתרון ב 2 פיירוולים שרצים על אותו מחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.