פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר נראה לי שזה קצת מתחיל לגלוש מהנושא.. בכל מקרה, גם אני אהבתי את העיצובים האלו.ועל מארזים של לוג'יטק מעולם לא שמעתי.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים חבל :'( :'( :'( בטח אם הם היכנסו לתחום יהיו להם תמארזים בין היפים בעולם ובטח יכניסו ספק איכותי
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אני חושב שטוב שכך, עדיף שיתעסקו בקטגוריה שלהם [ציוד היקפי] ולא ייצרו יותר מדי דברים למחשב כי אז [רוב הסיכויים] שהאיכות מוצרים שלהם תירד.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אני לא חושב שאיכות המוצרים חיבת לרדת אם הם ייצרו גם מארזים לדרג הגבוה ואני בטוח שמארזים שלהם יהיו הרבה יותר יפים מהמארזים של גיגביט
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מארז מצוין באמתלי היתה בעיה אחת קשה איתו - אני עובד עם זלמן 9700 והוא ענק וכאשר עבדתי עם חלון הפרספקס במארז הוא היה קרוב מדי למאוורר וחימם את כל המארז כאשר החלפתי לרשת (ממש יפה שהם מספקים גם חלון וגם רשת אגב) הטמפ' ירדה ב10 מעלות שזה הפרש מדהיםמי שמתכוון לעשות OC במארז כזה - כדאי שישתמש ברשת (וישאב אבק מהמארז בתדירות גבוהה יותר - זה פשוט מגנט אבק)
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים פותח הדיון באמת ציין את העניין של הרשת והאבק.בכל מקרה,לגבי כל אלו שאומרים שמהארז מצועצע זו דעתי:אני אישית מאוד אוהב מארזים סולדים באמת בסגנון של P180 ודומיו אבל עדיין לא היתי אומר שהאורורה 570 מצועצע
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים פותח הדיון באמת ציין את העניין של הרשת והאבק. אני עובד עם המחשב על השולחן כך שבעית האבק פחות חמורה, אבל בהחלט קיימת כל מי שעושה OC לא יוכל לוותר על 10 מעלות ולא בטוח שגם על 3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.