עבור לתוכן

S.T.A.K.E.R. Shadow of Chernobyl כמעט הושלם!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

התמונות לא עובדות.

• תגובות 67
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער, ערכתי.

פורסם
  • מחבר

קצת תמונות עכשוויות: אני מניח שעם DX9

סך הכול המשחק צריך להעביר משחקיות מגוונת ולא גרפיקה מרשימה.

GAMESPOT

540331_20070130_screen005.jpg

540331_20071029_screen005.jpg

540331_20070129_screen002.jpg

540331_20070129_screen010.jpg

פורסם

למרות שגם הגרפיקה שלו כפי שאתה רואה לא רעה כלל וכלל :)

פורסם

נראה אחלה (לא הכל זה קרייסיס אחרי הכל)

פורסם

wwwwoooww מה אתם גנובים?! ניראה מדהייייים!

פורסם

קרייסיס שמייסיס....

נראה מעולה....מזכיר לי קצת את HL2 כל הקטע הזה של אזור רוסיה....

פורסם

מקווה שהמשחק ילך כמו FEAR או HL2 ( במשחקיות ), ולא כמו QUAKE 4 ( לא ש-QUAKE משחק לא טוב ).

פורסם
  • מחבר

אני גם מקווה שלא הכבידו על המשחק יותר מידי ושיעבוד חלק כמו באלפא (חוץ מהבאגים) :xyxthumbs:

המשחק ילך בצורה הרבה יותר חופשית יותר של בכוון של FAR CRY מה הכוונה?

שתוכל לגשת למישמות מאיזה מקום שתרצה ואיך שתרצה כי המשחק יהייה פתוח וענק, כמו בFC שהיית יכול לעקוף את כל האי בסירה רק בשביל לא לעבור את כל הג'ונגל ששורץ בסכירי חרב! חח...

פורסם

המשחק יהיה עם מפה ענקית, תוכל להסתובב חופשי כמו בGTA אפילו יש רכבים, רק שבעולם המשחק של S.T.A.L.K.E.R תהיה בודד ואולי תוכל לשתף פעולה עם יצורים כמוך אם תבחר בכך. זה לא כמו FEAR,DOOM ואפילו לא כמו HL כאן זה לא FPS רגיל אלה מורכב יותר.

עוד תמונה http://www.directupload.net/images/070123/mfWrf5zi.jpg

פורסם

the elder scrolls בעתיד אחרי הפיצוץ בצ'רנוביל?

פורסם

טוב בדקתי קצת וחפרתי ברשת למידע חדש.. המנוע של המשחק מציג טקסטורות בצורה חדה יחסית גם מקרוב, יותר מכל משחק שקיים היום. אוספים במשחק חפצים שמשמשים אתכם כמו בגדים תרופות ודברים כאלה.. גרפיקה מדהימה.

/www.jeuxvideopc.com/screenshots/7738-stalker-shadow-of-chernobyl/755-images-preview/page-2.php תמונות

סירטונים(הראשונים שם 1-3 נראה לי הם ישנים מאוד ובאיכות לא טובה):

http://www.gamekult.com/video/1426804/

פורסם

המשחק נותן לי יותר תחושה של RE4, סוף סוף... משחק טוב אחרי תקופה ארוכה של יובש!

הגרפיקה נראת אחלה בחלה, עם גיימפליי טוב יש לנו יורש ל-HL2 וכמובן מחליף ראוי ל-RE4 למחשבי ה-PC. :xyxthumbs:

פורסם

המשחק יהיה עם מפה ענקית, תוכל להסתובב חופשי כמו בGTA אפילו יש רכבים, רק שבעולם המשחק של S.T.A.L.K.E.R תהיה בודד ואולי תוכל לשתף פעולה עם יצורים כמוך אם תבחר בכך. זה לא כמו FEAR,DOOM ואפילו לא כמו HL כאן זה לא FPS רגיל אלה מורכב יותר.

עוד תמונה http://www.directupload.net/images/070123/mfWrf5zi.jpg

מצטער לאכזב אותך אך לא יהיו רכבים במשחק

המפתחים אמרו שזה יוצר להם בעייה מבחינת ה AI של היצורים והסטוקרים באיזור שהרכבים קיימים ( כנראה קשה להם לגרום לסטוקרים להשתלט על רכב וכו' כי כידוע כל הדמויות במשחק נמצאות בזמן אמת בכל נקודה וממשיכות לנהל אורח חיים מלא - אחד הדברים החזקים במשחק )

וזה האמת מפחיד אותי מאוד במשחק - תחשוב לעבור מנקודה לנקודה ברגל זה יכול להיות סיוט...

פורסם

טוב צדקת, חבל שהוציאו זה מעצבן שיש במשחק מכוניות ואי אפשר לנסוע וגם קשה ללכת הכל ברגל שהיה לפחות איזה סוס:o...מה שכן הם השאירו את הקוד של הרכבים כך שאפשר לעשות מוד בקלות, אבל זה יהרוס את המשחקיות!

---

נקודה נוספת- חבל שהמולטיפלייר שלו זה רק שוטר ולא שזה יהיה כמו עולם אמיתי ויהיו סטאלקרים אמיתיים שהם יהיו בני אדם ויהיו גילדות שם זה יכול להוית מטורף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים