פורסם 2007 בפברואר 418 שנים GameSpot קיבלו לידיהם את הגרסה work-in-progress יש חדש והרבה על העלילה! http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/news.html?sid=6164919&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;5סליחה אם כבר פירסמו כבר
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מישהו יכול לרשום תקציר של העלילה למי שלא יודע אנגלית/אין זמן לקרוא הכל?---------------------המשחק נראה לא רע מלבד העצים המכוערים והמבנים עם טקסטורות דו מימדיות.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מה ההתלהבות מהמשחק הזה שיש לו את השם הכי מעאפן בעולם?אם זה שיכול הדעת שלך לגבי משחקים,לפי איך שהשם שלהם נשמע........בעסה לך.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אני מקווה שאחרי כל-כך הרבה דחיות הוא ייצא טוב. אני מחכה למשחק הזה המון זמן.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מה ההתלהבות מהמשחק הזה שיש לו את השם הכי מעאפן בעולם? הראש שלך מעאפן! אתה בכלל יודעה מה אומר השם ועל מה המשחק הזה בכלל משחק הזה יהיה הכי מפחיד של 2007 יותר מFEAR
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מה הראשי תיבות של STLAKER באמת....זה כמו FEAR ....(First Encounter Assault Recon)
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מה הראשי תיבות של STLAKER באמת....זה כמו FEAR ....(First Encounter Assault Recon) לא STALKERS זה כמו CLAN של לוחמים אצמעיים שהם גם מדענים חוקרים שפועלים במקום שהיה בו פיצוץ של כור גרעיני בעיר צרנוביל שבאוקראינה הם חוקרים וגם מחסלים את היצורים שהחלו להווצר כתוצאה של פיצוץ גרעיני. אפשר לעגיד שהמשחק בחלקו מבוסס על סיפור אמיתי פיצוץ היה מותציות עדיין אין
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים גם אני מחכה למשחק שמעתי שהוא מבוסס על ספר מישהוא יודע את השם שלו? הוא מבוסס על ספר של שני סופרים רוסים אחים "סתרוגצקי"ספר ניקרא STALKER סודות של צרנוביל משהו כזה וב2005 יצא גם ספר של סופר וסופרת גרמנים "ברן פרנץ" "וקלאודיה קירן" שמבוסס על המשחק הוא נקרא על שם המשחק זה אחד היצורים שהיה פעם בן אדם קוראים לו SNORK אכל קצת פסולת רדיואקטיבית [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים גם אני מחכה למשחק שמעתי שהוא מבוסס על ספר מישהוא יודע את השם שלו? לספר קוראים: "פיקניק בשולי הדרך" (אני יודע שזה נשמע מזה לא קשור אבל זה מה שיש) יש לי אותו וזה אחלה ספר.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים בשבילי זאות תהיה חוויה הרבה יותר מהנה לשחק במשחק המפות שם ממש כמו ברוסיה ואוקרינה שזה מזכיר את המולדדת (בשבילי) זה ממש כמו לשחק OBLIVION עם רובים ברחוב שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.