עבור לתוכן

עזרה באוזניות אלחוטיות (logitech)

Featured Replies

פורסם

קניתי את באוזניות של לוגיטק האלחותיות.

לאחר של שבוע שימוש ולאחר טעינה אני לא מצליח לחבר את באוזניות לשדר.

מיהוא יכול לעזור לי????

שמעתי שיש פה עוד מישהוא עם אוזניות כאלה.....

פורסם
  • מחבר

מישהוא :: :please: :please: :please: :please:

פורסם

קודם כל שגיאות כתיב:

-את האוזניות

-את האוזניות למשדר

-מישהו

לגבי הבעיה שלך: RTFM

Read The Fucking Manual

או בעברית צחה:

תקרא את חוברת ההוראות המזורגגת

פורסם
  • מחבר

אין לי

פורסם

וואי חינוך מיוחד

www.logitech.com

חפש שם את הדגם המדויק שיש לך

פורסם
  • מחבר

תודה כנראה לא ידעתי איך לחפש נכון.

תודה על העזרה זה היה יעיל

פורסם

razoli, אם כבר הסתדרת, אז תרשה לי לרגע לשאול שאלה לא קשורה:

איך האוזניות? אתה מרוצה מהן - מבחינת איכות שמע וכו'. לאיזה נגן חיברת אותם, iPOD או אחר?

מעניין אותי לדעת אם משדר הבלוטות' נוח לחיבור לנגן, כי הוא נראה מאוד גדול ומגושם.

פורסם

razoli,בסדר בסדר נסלח,מקודם באמת טיפה הייתי עצבני בגלל זה הגבתי ככה..בכל מקרה-לעתיד תחפש תSUPPORT

הם (החברות) בד"כ משתדלים מאוד בנושאים האלה.

razoli, אם כבר הסתדרת, אז תרשה לי לרגע לשאול שאלה לא קשורה:

איך האוזניות? אתה מרוצה מהן - מבחינת איכות שמע וכו'. לאיזה נגן חיברת אותם, iPOD או אחר?

מעניין אותי לדעת אם משדר הבלוטות' נוח לחיבור לנגן, כי הוא נראה מאוד גדול ומגושם.

מצטרף לשאלה..ואם אפשר לדעת כמה הן עלו?

פורסם
  • מחבר

חיברתי אותן למחשב, לMP3 גנרי, IPOD ולפלאפון (בעזרת מתאם ולא בבלוטות') סה"כ קל מאד לתפעל אותן שתי לחיצות ממושכות של 5 שנית כל כל אחד מן חלקים (אוזינות ומשדר) וזה מתחבר ביכות גבוה

הטווח קליטה שלהן גדול ופועל טוב גם בתנועה, אני עשיתי ניסיון עם חבר שלי הוא הצליח להתרחק יותר מ 15 מטר ללא הפרעות קליטה, פשוט לא היה מקום להתרחק(בבית ספר) ועברו מידי פם אנשים, בבית (גבס) חבר תי למחשב והיתה קליטה סבירה אחרי מרחק של 8 מטר (עם הפרעות בטווח מעבר ל6 מטר) שזה טוב בהתחשב שיש מחשבים טלפונים וכל מיני דברים שיכולים לשבש.

הן עלו לי כ 55 דולר דרך EBAY בארץ הן עולות מעל ל670 שח (פרט לחנות אחת שמוכרת ב 400 ואין לה במלאי ולא מתכוונים להזמין).

כאוזניות לIPOD עדיף את הגירסא המיוחד לIPOD שפרט למגבר שיש גם בשלי יש כפתורים להריץ שירים קדימה ואחורה.

לסיכום:

אחלה אזניות, קלות להפעלה, איכותיות , לא שבירות, וניידות(גם מחוץ לבית שלא כמות הרבה אלחוטיות אחרות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים