עבור לתוכן

מה מעצבן אותכם במחשבים? בכללי

Featured Replies

• תגובות 48
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

*שמורידים קובץ וינראר ומגלים שיש לו קוד :pissed:

*במחשב היישן הזה היה קורה לי, פתאום המאורר של המעבד החליט לעשות רעש של טרקטור... באמצע הלילה... :pissed:

*הודעות שרשרת באיסקיו :pissed:

*את הפרסומות באיסקיו :pissed:

*את התוכנה איסקיו :pissed: חחחח

פורסם

המשתמשים...

פורסם

כל אלא שמעצבנת אותם ההתקדמות המהירה של המחשבים, אתם קונים מחשב בשביל שיהיה הכי טוב?

פורסם

כל אלא שמעצבנת אותם ההתקדמות המהירה של המחשבים, אתם קונים מחשב בשביל שיהיה הכי טוב?

לא זה ממש לא העניין פה, לפחות לא בשבילי

העניין שאתה קונה מחשב טוב ואתה רוצה שיחזיק טוב יותר מ-3 שנים, לא לכל אחד יש כסף להוציא כל שנה וחצי - 3

והעניין שזו לא סתם התפתחות ב"אוויר" ההתפתחות הזו באה במטרה לענות על דרישות הולכות וגוברות כקצב ההתפתחות של בעיקר משחקים חדשים שאתה מעוניין שהמחשב שלך יריץ אותם כמו שצריך

פורסם

זה או לקנות כל 7 שנים מחשב טוב ב-7K, או כל שנתיים מחשב ב- 2K.

הגרפים יהיו של הביצועים ביחס לתוכנה יהייה:

מחשב טוב כל 7 שנים:

\
\
\
________

מחשב גרוע כל שנתיים:

----

פורסם

לא זה ממש לא העניין פה, לפחות לא בשבילי

העניין שאתה קונה מחשב טוב ואתה רוצה שיחזיק טוב יותר מ-3 שנים, לא לכל אחד יש כסף להוציא כל שנה וחצי - 3

והעניין שזו לא סתם התפתחות ב"אוויר" ההתפתחות הזו באה במטרה לענות על דרישות הולכות וגוברות כקצב ההתפתחות של בעיקר משחקים חדשים שאתה מעוניין שהמחשב שלך יריץ אותם כמו שצריך

אתה מאשים את ההתפתחות מצד התוכנה?

באותה הנימה אני יכול להגיד לך למה שתתקין כל הזמן תוכנות חדשות יותר עם החומרה הישנה?

שהמחשב שקנית יהיה מיועד לתוכנות של התקופה של קניית המחשב שלך.

יוצא שאתה בעצם מציע לעצור את ההתפתחות.

פורסם

זה או לקנות כל 7 שנים מחשב טוב ב-7K, או כל שנתיים מחשב ב- 2K.

הגרפים יהיו של הביצועים ביחס לתוכנה יהייה:

מחשב טוב כל 7 שנים:

\
\
\
________

מחשב גרוע כל שנתיים:

----

:o ???

אני שונא שאני מכור לחרא הזה :\

פורסם
  • מחבר

אתה מאשים את ההתפתחות מצד התוכנה?

באותה הנימה אני יכול להגיד לך למה שתתקין כל הזמן תוכנות חדשות יותר עם החומרה הישנה?

שהמחשב שקנית יהיה מיועד לתוכנות של התקופה של קניית המחשב שלך.

יוצא שאתה בעצם מציע לעצור את ההתפתחות.

אני לא בעד התפתחות מהירה אבל גם לא לעצור את ההתפתחות אלא להאט אותה, רק לפני כמה חודשים הוציאו C2D ועוד חצי שנה או קצת יותר יצא ה-Penryn, מה אנשים לא מסופקים מ-C2D?

*שמורידים קובץ וינראר ומגלים שיש לו קוד :pissed:

*במחשב היישן הזה היה קורה לי, פתאום המאורר של המעבד החליט לעשות רעש של טרקטור... באמצע הלילה... :pissed:

*הודעות שרשרת באיסקיו :pissed:

*את הפרסומות באיסקיו :pissed:

*את התוכנה איסקיו :pissed: חחחח

צודק, פשוט להרוג את הילדים האלה שעושים הודעות שרשרת

פורסם

אני לא בעד התפתחות מהירה אבל גם לא לעצור את ההתפתחות אלא להאט אותה, רק לפני כמה חודשים הוציאו C2D ועוד חצי שנה או קצת יותר יצא ה-Penryn, מה אנשים לא מסופקים מ-C2D?

עכשיו תנסה להסביר לי מה בדיוק הטעם בלהאט את ההתפתחות?

תמיד טוב שהכל מתפתח.

פורסם

אני לא סובל מחשבים של אנשים שלא מבנים כלום והם קוראים לכם כל היום וחופרים לכם ולא עוזבים אתכם פעם אחרונה שראיתי מחשב שעבר התעללות הWINDOWS שלו עלה הפוך כל המסך היה הפוך והכול בלאגן על שהמחשב זז והכל איטי התחלתי להשתגע ולחפס לאן ליברוח

פורסם
  • מחבר

עכשיו תנסה להסביר לי מה בדיוק הטעם בלהאט את ההתפתחות?

תמיד טוב שהכל מתפתח.

אני לא ממהר, יש לי עוד 60/70 שנה לחיות, בנוסף מה שיהקרה אם העולם התפתח מהר לא יהיה כבר מה לפתח.... ואינטל עלולה להיות בפשיטת רגל כנ"ל גם AMD וחברות אחרות....

פורסם

מפה ועד התקופה שלא יהיה מה לפתח יש עוד לעבור מרחק של כמה מיליארדי שנות אור.

אין סיבה הגיונית להעט את ההתפתחות, אתם סתם מנסים למצוא תירוץ :)

אז יופי, נעצור את התפתחות החומרה לכמה שנים, מה הרווחנו מזה?

ההתקדמות ברמת התוכנה בתקופה הזאת תהיה לא מורגשת עד אפסית, כי כדי לעלות רמה ברמת התוכנה צריך שתהיה חומרה שתהיה מסוגלת לספק לנו את זה.

פורסם

אני לא סובל מחשבים של אנשים שלא מבנים כלום והם קוראים לכם כל היום וחופרים לכם ולא עוזבים אתכם פעם אחרונה שראיתי מחשב שעבר התעללות הWINDOWS שלו עלה הפוך כל המסך היה הפוך והכול בלאגן על שהמחשב זז והכל איטי התחלתי להשתגע ולחפס לאן ליברוח

בדיוק!! גם אני שונא וגם את האנשים,רק שבמקרה שלי הם לקוחות :pissed: :pissed: והם באים אליי ויושבים לי על הראש ו.... אהההה :pissed: :pissed:

פשוט אין מילים...

פורסם
  • מחבר

מפה ועד התקופה שלא יהיה מה לפתח יש עוד לעבור מרחק של כמה מיליארדי שנות אור.

אין סיבה הגיונית להעט את ההתפתחות, אתם סתם מנסים למצוא תירוץ :)

אז יופי, נעצור את התפתחות החומרה לכמה שנים, מה הרווחנו מזה?

ההתקדמות ברמת התוכנה בתקופה הזאת תהיה לא מורגשת עד אפסית, כי כדי לעלות רמה ברמת התוכנה צריך שתהיה חומרה שתהיה מסוגלת לספק לנו את זה.

אתה רק חושב כך אבל מה שיקרה זה ההפך, פעם היה צורך בהתפתחות היום לא כל כך.....

*עוד דבר נוסף שמעצבן אותי הוא שיש לפעמים במשטח העכבר ליכלוכים כאלה... שגורמים לרמת חלקות פחותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים