פורסם 2007 בפברואר 718 שנים http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829110012&ATT=29-110-012&CMP=OTC-pr1c3watchכרטיס מעולה...לא של קריאטיב אלא של חברה אחרת [איכותית מאוד]
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים המיקוד שלה שונה לחלוטין מהסדרות הרגילות של קריאטיב!!E-MU מכוונים לפלח האוכלוסיה שמשתמש בכרטיס לעריכת סאונד מקצועית, שים לב שהכרטיס תומך גם רק ב2 ערוצים!!הכרטיס מתאים אולי לשמיעת מוזיקה בסטריאו אבל לא נראה לי יתאים לשימושים שדורשים סראונד(משחקים, סרטים)אני יודע שיש את הכרטיסים של AUZENTECH שיש להם אופציות טובות לסרטים וגם כנראה לא נופלים רחוק במשחקים אחרי קריאטיב!הייתי אומר שווה בדיקה!ופרט קטן(אך משמעותי) הדריברים של E-MU וקריאטיב די זהים, כלומר לא ממש יציבים!
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים הוא מחבר לרסיבראז הוא יכול לחבר את הכרטיס באופטי ואז אין שום בעיה של סראונד!אוזנטק ממה שהבנתי לא משהו בכלללוהדרייברים שלו לא כאלה בעייתיים..אני גם בקריאטיב לא נתקלתי עד היום בבעיית דרייברים.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים חייב יציאת AUX שהיא מתחברת לרסיבר שלי .הרבה סרטים קצת משחקים . תודהחיבור סטריאו? דולבי? אנלוגי? דיגיטלי? (איזה מגבר בקיצור?)
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אז אני עדיין חושב שהאימיו יהיה לך הכי טובאם אתה בכל זאת רוצה חוות דעת נוספת חכה שמישהו מה"גדולים" יענה לך [אנטולי..חח]
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר אחלה תודה על ההמלצה .אכן אני מחכה להמצלה של אנטולי . הבחור מבין בסאונד ברמות רציניותאנטוליי.....
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים YAMAHAA RXV620החיבור דיגיטלי , המגבר הוא DOLBY + DTS דיגיטלי?אפילו כרטיס onboard יהיה בשבילך מצויין.חבל על הכסף.חיבור דיגיטלי זה חיבור שלא תרגיש בו הבדל בין כרטיסים (לא עם המגבר שלך).
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים לא יודע אם לא ירגיש הבדל, אני בחיבור דיגיטלי שמתי לב להבדלים. עזוב הבדלים בסאונד שהם לא גדולים יש בעיות של ג'יטרים שזה מציק ביותר, ולכל הסדרה של האודיג'י יש בעיות ג'יטרים מציקות, ואם אין אפשרות לתיקון שעון ברסיבר זה בעייתי. אני למזלי כשהשתמשתי באודיג'י חיברתי את ה-EMU במקביל והוא עשה לי תיקון לשעון המפגר של האודיג'י ופתר לי את הבעיות ג'יטרים.אני הייתי אומר תקנה Chaintech AV-710 אני הבאתי כזה לארץ פעם, ואפילו עשיתי עליו ביקורת קצרה פה בפורום, תריץ חיפוש. הכרטיס הזה הוא מעולה. ואם אתה צריך רק חיבור דיגיטלי אפשר לצרוב לו ביוס של Prodigy וממה שהבנתי בצורה הזו הוא מוציא דיגיטלי שהוא bit-perfect (אבל היציאות האנאלוגיות מבוטלות).Anatoli.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר אין לי בעיה להביא כרטיס כזה לארץ .אבל איך אני צרוב ביוס שיהיה דיגיטלי ? ואיך אני יוצר חיבור שיהיה דיגיטאלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.